Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Nem vagyok egy nagy IOS/IpadOS guru, de szerintem a 3GB RAM tartalomfogyasztásra bőven elég és ahogy említettem a videó szerkesztés is fluidabb mint egy átlagos win-es laptopon (i5/8GB RAM). Persze ez függ a szoftvertől is, de magam is csodálkoztam, hogy a render is villám gyors volt az Ipad-en. A laptopot nem váltja ki nálam egyéb okok miatt, de nem a hardveren múlik, hanem az IpadOS miatt. Persze ha az ár nem számít, akkor nem kérdés, hogy az Air mindenben jobb és biztosan elég lesz még bármire évekig.
-
adomok
tag
válasz
Ádám16
üzenetére
Én is a két modell között vacilláltam, és végül az Ipad 9 lett. Leginkább tartalomfogyasztásra használom, illetve házi videókat vágok full HD-ban, mindenféle probléma nélkül. Lehet, hogy az Air kijelzője jobb, de mivel ott sincs 120 Hz a pro pedig még drágább lett volna, így maradt az Ipad 9. Az is igaz, hogy én kifogtam egy akciót így 115-ért tudtam megvenni. Nem érzem, hogy a kijelző rossz lenne, csak a 60 Hz szokatlan a 13 pro mellett. Ha az Air 120 Hz lenne, akkor azt vettem volna, de a többi paramétere nekem nem érte meg a felárat. Persze nem is használok olyan alkalmazásokat, amihez kellene az M1 ereje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Baldur's Gate 3
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest