- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
greenbelt21
üzenetére
Nincs mit. Viszont a készlet és a gyors kiszállítás a Telekom mellett szól, és persze a kamatmentes részlet. Gyakorlatilag most úgy van, hogy amennyi kedvezményt kapsz, az a visszafizetendő kötbér lemondáskor. Erre szokták mondani, hogy valamit valamiért. Én egy digitális vezetékes telefonelőfizetésre írtam alá majd kétéves hűséget, de csak 200 Ft kedvezményt kaptam, ez a kötbér, így majdnem listaáron vettem. Ettől csak felsőoktatási hallgatói kedvezménnyel olcsóbb az Apple Edu oldalán, de azt hiszem ott nincs iPad Air, csak sima iPad, és valószínűleg csak Wifis változat, de az talán csak 220000 Ft körül van, talán itt a fórumban láttam rá linket, nekem nem volt opció, mert én mindenképpen cellular+ wifi modellt akartam. Más kérdés, hogy kipróbáltam a webes vásárlást,, és a rendelés során nem kért hallgatói igazolást, bár nem véglegesítettem a rendelést, tehát nem tudom, mi lett volna a rendelés leadása után
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest