Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lugosi

MODERÁTOR

válasz Drenadar #36694 üzenetére

Én amikor vásárlás előtt nézegettem az iPad-eket, akkor ami elképzelésem volt az az volt, hogy ne 64 gigás legyen, és legyen benne 5G. Így a miniből 320e lett volna ami kijön, emellett volt az iPad pro 11 cellular 128 ami 385. A kettő közötti árkülönbség alapján is drága a Mini, őszintén én a 320e-s modellt érzem valahol 200 alatt reálisnak, a 64 WiFi-t meg olyan 120 körül. Tehát amit tud és amilyen minőségben az olyan relatív féláron elmenne.
    A jellyt első nap kiszúrtam amikor megjelent a készülék, azért mentem hogy megvegyem, tettem is vissza a bemutató példányt és vettem inkább egy pro 11-et.

Jó lesz majd ez a mini vonal, szerintem a következő generációt megnézem újból, könnyet lehet hogy azt már M1-gyel adják ki 1-2 év múlva, lehet hogy akkor arra cserélem a mostani 11 pro-t. Vagy legfeljebb akkor veszek egy leértékelt mostani minit mikor kifutó lesz, a pro mellé telefon helyett netezős cuccnak. A pro-ból meg csinálok egy moduláris asztali hordozható munkaállomást, a dokkoló és egyebek most vannak úton, kíváncsi vagyok rá milyen lesz hosszabb távon monitorra kötve.

Új hozzászólás Aktív témák