Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
moleculez
üzenetére
Én az i7-ben akkorát csalódtam, hogy menekültem vissza Androidra. Mondjuk ott is hiába mentem sok irányba csak a Pixel vonal vált be ami Magyarországon azért elég frusztráló, főleg, hogy egy csomó menő feature nem megy a lokáció miatt. Tavaly előtt meg céges gépnek kaptam egy mac-et mert a Windows használhatatlan volt, Linuxot nem sikerült kinyígnom
Na után jött itthonra is mac, most meg az iPad Air 4, aztán úgy tűnik jövőre egy i13-ra is benevezek majd
Végülis az iPad-ben tapasztaltak alapján két problémám van, az egyik iOS related csak, a notification management nagyon szuper lett Android 11-en és nagyon idegesítő hozzá képest az iOS-es, a másik meg, hogy a fránya Google Assistant csak USA régióban érhető el az App Store-ban
Új hozzászólás Aktív témák
- ipad 9 64gb wifi+sim makulátlan
- Bigme HiBreak Pro Color e-ink 5G 8/256GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- DELL Latitude 5285 (Tablet) 2 az 1 ben,FHD +,12.3,i5-7200U,8GB 128GB SSD,LTE, WIN11
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Sata 240GB SSD // 100/100% // számla // garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Na után jött itthonra is mac, most meg az iPad Air 4, aztán úgy tűnik jövőre egy i13-ra is benevezek majd