Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmmm
tag
plus pont az iSamurai-nak, hogy ingyen vállalták, megpróbálják frissiteni. elég minusz pont, hogy másnap ugy adtak oda, hogy elmaradt ez, elfelejtették, ugy kaptam vissza, hogy hozza se nyultak. feleslegesen mentem el fizettem parkolot (380Ft volt 10 percre, lol) stb.
a jó hír, hogy magától meggyogyult, sikerult frissiteni. telefonon beszeltem veluk, hogy akkor most tényleg nem nyultak e hozza, es utana kerdeztem, akkor mitol futott vegig. végül ugy vettem ki, ez a tipikus bermauda háromszög, amikor senki se érti a hibajelenséget, és hogy mitől javul meg. ahogy neha a pendrivet is felsimeri a szamitogep, maskor meg nem, ezt se lehet megértni, csak kitartoan probalkozni. nekem 5 hard reset utan sikerült
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest