Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzMaya
friss újonc
Sziasztok! Mindenkitől elnézést kérek ha hülyeséget kérdezek, de almaügyileg kezdő vagyok. Nemrég kaptam egy 2020-as Ipad Pro-t a hozzá tartozó magic keyboarddal együtt. Azért vágytam erre mert távoli asztal kapcsolaton keresztül kompakt kis cuccal tudok dolgozni...működik is minden. Viszont egy banánhéjon csúszkálok úgy tűnik. Mit csináljak, ha a távoli asztal használat során a space nem működik. Minden más szuper, csak a kib...ott space csinál úgy mintha nem lenne. Így tehát a gépelés off ....pont a lényeg. Valakinek ötlet? (bocs tényleg, de most ez a legnagyobb problémám). És ha már itt vagyok...jól tudom, hogy csak Mac-ra van teljes értékű office csomag és az ipadra nincsen? Amit ipadra tudtam o365-el előfizetni, az nagyon másként néz ki mint amit megszoktam. Help plíííz.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi 100%-os akksi 3 ciklus
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs