Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CzMaya
friss újonc
egyelőre pl a bekezdések állítását nem találom benne. a sorkizárt formázást sem. de nem tudom mit hiányolok mindent felsorolni mert keveset használtam még eddig. nem nyomkodtam nagyon sokat. szóval lehet hogy még megoldódik és megszokom. a space -ről viszont ugyan ez nem mondható el. az továbbra sem működik. win10es géppel kipróbáltam, minden működik....valami almás beállítás lesz a baj...
-
CzMaya
friss újonc
Anyconnect VPN (Cisco) és RD Client (eddig Dell laptopról dolgoztam, ott sosem volt ilyen problémám).
-
CzMaya
friss újonc
Sziasztok! Mindenkitől elnézést kérek ha hülyeséget kérdezek, de almaügyileg kezdő vagyok. Nemrég kaptam egy 2020-as Ipad Pro-t a hozzá tartozó magic keyboarddal együtt. Azért vágytam erre mert távoli asztal kapcsolaton keresztül kompakt kis cuccal tudok dolgozni...működik is minden. Viszont egy banánhéjon csúszkálok úgy tűnik. Mit csináljak, ha a távoli asztal használat során a space nem működik. Minden más szuper, csak a kib...ott space csinál úgy mintha nem lenne. Így tehát a gépelés off ....pont a lényeg. Valakinek ötlet? (bocs tényleg, de most ez a legnagyobb problémám). És ha már itt vagyok...jól tudom, hogy csak Mac-ra van teljes értékű office csomag és az ipadra nincsen? Amit ipadra tudtam o365-el előfizetni, az nagyon másként néz ki mint amit megszoktam. Help plíííz.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- PlayStation 5
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest