Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Meglehetosen (kezdetektol fogva Android felhasznalokent), valamiert sosem kerultem kozel az iOS-hez, de a lanyom egy eve rajzol egy iPad-on es nagyon szereti. Tortent viszont minap az incidens, ami elott most kicsit tanacstalanul allunk, igy kerdeznelek Benneteket, hathat tudtok segiteni. A tortentek, zanzasitva:
- egy ideje uzenget (utolag tudtam meg) a rendszer, hogy fogytan a hely / el fog fogyni a hely.
- ma mar odaig jutott a lanyom, hogy kapott egy Storage full uzenetet, torolni szeretett volna par nem hasznalatos alkalmazast (adatot), de allitolag mar szinte nem is reagalt ...
- ujrainditotta (kombkombinacoival), de boot utan, csak Apple logoig jutott
- Windows laptopra kototte, iTunes es ott az Update (szerencsere es nem a Restore), ami elvileg sikeresen lefutott, de tovabbra is csak az Apple logoig jutunk...
Kerdesem az lenne, hogy van-e ra lehetoseg megmenteni az adatokat / bebootolni es torolni, helyfelszabaditani vagy ennyi volt? (sajnos, mentesek nem tortentek - es ez a legfajobb ... tudom, leginkabb az en hibam, de ezzel most hiaba ostorozom magam).
Talaltam ket hasonlo szoftvert is (utobbirol meg a Gizmochina is irt), ahol ugyan nem derul ki, hogy adatvesztes nelkul sikerulne-e megmenteni az oprendszert es bebootolni, csak ha megveszem oket ... esetleg ajanljatok (jobb hijan), egyaltalan, ismeros a jelenseg es Restore es adatvesztes nelkul sikerult mar valakinek visszahozni az vasat?
Koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Fali konzol lapos tévékhez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Macska topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- További aktív témák...
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest