- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Meglehetosen (kezdetektol fogva Android felhasznalokent), valamiert sosem kerultem kozel az iOS-hez, de a lanyom egy eve rajzol egy iPad-on es nagyon szereti. Tortent viszont minap az incidens, ami elott most kicsit tanacstalanul allunk, igy kerdeznelek Benneteket, hathat tudtok segiteni. A tortentek, zanzasitva:
- egy ideje uzenget (utolag tudtam meg) a rendszer, hogy fogytan a hely / el fog fogyni a hely.
- ma mar odaig jutott a lanyom, hogy kapott egy Storage full uzenetet, torolni szeretett volna par nem hasznalatos alkalmazast (adatot), de allitolag mar szinte nem is reagalt ...
- ujrainditotta (kombkombinacoival), de boot utan, csak Apple logoig jutott
- Windows laptopra kototte, iTunes es ott az Update (szerencsere es nem a Restore), ami elvileg sikeresen lefutott, de tovabbra is csak az Apple logoig jutunk...
Kerdesem az lenne, hogy van-e ra lehetoseg megmenteni az adatokat / bebootolni es torolni, helyfelszabaditani vagy ennyi volt? (sajnos, mentesek nem tortentek - es ez a legfajobb ... tudom, leginkabb az en hibam, de ezzel most hiaba ostorozom magam).
Talaltam ket hasonlo szoftvert is (utobbirol meg a Gizmochina is irt), ahol ugyan nem derul ki, hogy adatvesztes nelkul sikerulne-e megmenteni az oprendszert es bebootolni, csak ha megveszem oket ... esetleg ajanljatok (jobb hijan), egyaltalan, ismeros a jelenseg es Restore es adatvesztes nelkul sikerult mar valakinek visszahozni az vasat?
Koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- LG 75QNED813RE / QNED / 75" - 190 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / HDMI 2.1
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest