- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Bluetooth-headsetekről általában
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sziasztok! Meglehetosen (kezdetektol fogva Android felhasznalokent), valamiert sosem kerultem kozel az iOS-hez, de a lanyom egy eve rajzol egy iPad-on es nagyon szereti. Tortent viszont minap az incidens, ami elott most kicsit tanacstalanul allunk, igy kerdeznelek Benneteket, hathat tudtok segiteni. A tortentek, zanzasitva:
- egy ideje uzenget (utolag tudtam meg) a rendszer, hogy fogytan a hely / el fog fogyni a hely.
- ma mar odaig jutott a lanyom, hogy kapott egy Storage full uzenetet, torolni szeretett volna par nem hasznalatos alkalmazast (adatot), de allitolag mar szinte nem is reagalt ...
- ujrainditotta (kombkombinacoival), de boot utan, csak Apple logoig jutott
- Windows laptopra kototte, iTunes es ott az Update (szerencsere es nem a Restore), ami elvileg sikeresen lefutott, de tovabbra is csak az Apple logoig jutunk...
Kerdesem az lenne, hogy van-e ra lehetoseg megmenteni az adatokat / bebootolni es torolni, helyfelszabaditani vagy ennyi volt? (sajnos, mentesek nem tortentek - es ez a legfajobb ... tudom, leginkabb az en hibam, de ezzel most hiaba ostorozom magam).
Talaltam ket hasonlo szoftvert is (utobbirol meg a Gizmochina is irt), ahol ugyan nem derul ki, hogy adatvesztes nelkul sikerulne-e megmenteni az oprendszert es bebootolni, csak ha megveszem oket ... esetleg ajanljatok (jobb hijan), egyaltalan, ismeros a jelenseg es Restore es adatvesztes nelkul sikerult mar valakinek visszahozni az vasat?
Koszonom elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Maradt 46 mm a Xiaomi Watch S5, de nőtt a kijelző
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Windows 10
- GL.iNet OFF topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- No Rest for the Wicked
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- iPad Pro 11" M1 - 3. gen - 256 GB - Space Gray - Cellular - HIBÁTLAN - Logitech Billentyűzet
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest