- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almacska
csendes tag
Sziasztok!
Nem gondoltam volna, hogy közel 4 év után valaha fogok egy apple termék után érdeklődni.
De megtörtént.
Egyetemista vagyok és a képzésben elérkezett az az idő amikor a szöveges jegyzeteimet felváltják az olyan fajta levezetések amelyeket már nem igen tudok laptopra felvinni.
Jelenleg van egy androidos tabletem ami alkalmatlan digitális toll működtetésére.
Ahogy ilyenkor lenni szokott elkezdtem túrni a netet, hogy mire tudnám cserélni. Egyszerűen minden létező felületen az jött velem szembe, hogy Ipad az ami nekem jó opció lenne.
Igaz kicsit még barátkoznom kell a gondolattal, hogy újra almás terméket vásároljak, de szerintem megérdemel egy esélyt.
És én magam is látom, hogy a többi szereplő nem nagyon töri magát tablet piacon.
Fő szempont amire használnám az jegyzetelés onnoteba amelyet az egyetemi felhőmmel szeretnék szinkronizálni. Egyszerűbb prezik összerakása, PDF-ek olvasása szöveg kiemelése, esetleg néha filmezés netezés játékra nem használnám.
A legnagyobb visszatartó erő számomra még mindig az eszközök drágaságába mutatkozik meg.
Mivel limitáltak a forrásaim lévén, hogy egyetemista vagyok nincs teljes állásom, igy viszonylag korlátozottak a lehetőségeim.
Használt eszközt szeretnék vásárolni kb 100.000 jó értéktelen magyar forintig. Viszon, hogy ez melyik évjárat legyen és mekkora képernyővel rendelkező eszközt keressek
nagyon nincs meg. Az Ipad kínálatot nagyon régóta nem követem és teljes sötétség honol a fejemben. Egyáltalán lehet-e 100.000-ből kihozni egy olyan használt masinériát ami nekem megfelelő lenne? Vagy kössek kompromisszumot és maradjak a Huawei Mediapad M5 lite-nál?
Ha esetleg valaki hasonló cipőben jár, és van tapasztalata, talált jó megoldást. Vagy csak simán Ipadot használ a suliban. Azoknak a hozzászólását is szivesen fogadom.
Nagyon nagy reményeket fűzök a fórum népéhez, szóval ne hagyjatok cserben!
Minden segítséget nagyon köszönök így előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Peugeot, Citroën topik
- Gitáros topic
- Elektromos autók - motorok
- Felfüggesztette egyes memóriakártyáinak forgalmazását a Sony
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 10,9" Wi-Fi 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7290,12.5",HD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagyon nincs meg. Az Ipad kínálatot nagyon régóta nem követem és teljes sötétség honol a fejemben. Egyáltalán lehet-e 100.000-ből kihozni egy olyan használt masinériát ami nekem megfelelő lenne? Vagy kössek kompromisszumot és maradjak a Huawei Mediapad M5 lite-nál?