Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Almacska

csendes tag

Sziasztok!

Nem gondoltam volna, hogy közel 4 év után valaha fogok egy apple termék után érdeklődni.
    De megtörtént.
    Egyetemista vagyok és a képzésben elérkezett az az idő amikor a szöveges jegyzeteimet felváltják az olyan fajta levezetések amelyeket már nem igen tudok laptopra felvinni.
    Jelenleg van egy androidos tabletem ami alkalmatlan digitális toll működtetésére.
    Ahogy ilyenkor lenni szokott elkezdtem túrni a netet, hogy mire tudnám cserélni. Egyszerűen minden létező felületen az jött velem szembe, hogy Ipad az ami nekem jó opció lenne.
    Igaz kicsit még barátkoznom kell a gondolattal, hogy újra almás terméket vásároljak, de szerintem megérdemel egy esélyt.
    És én magam is látom, hogy a többi szereplő nem nagyon töri magát tablet piacon.
    Fő szempont amire használnám az jegyzetelés onnoteba amelyet az egyetemi felhőmmel szeretnék szinkronizálni. Egyszerűbb prezik összerakása, PDF-ek olvasása szöveg kiemelése, esetleg néha filmezés netezés játékra nem használnám.
    A legnagyobb visszatartó erő számomra még mindig az eszközök drágaságába mutatkozik meg.
    Mivel limitáltak a forrásaim lévén, hogy egyetemista vagyok nincs teljes állásom, igy viszonylag korlátozottak a lehetőségeim.
    Használt eszközt szeretnék vásárolni kb 100.000 jó értéktelen magyar forintig. Viszon, hogy ez melyik évjárat legyen és mekkora képernyővel rendelkező eszközt keressek :N nagyon nincs meg. Az Ipad kínálatot nagyon régóta nem követem és teljes sötétség honol a fejemben. Egyáltalán lehet-e 100.000-ből kihozni egy olyan használt masinériát ami nekem megfelelő lenne? Vagy kössek kompromisszumot és maradjak a Huawei Mediapad M5 lite-nál?
    Ha esetleg valaki hasonló cipőben jár, és van tapasztalata, talált jó megoldást. Vagy csak simán Ipadot használ a suliban. Azoknak a hozzászólását is szivesen fogadom.
    Nagyon nagy reményeket fűzök a fórum népéhez, szóval ne hagyjatok cserben! :DD
    Minden segítséget nagyon köszönök így előre is.

Új hozzászólás Aktív témák