Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
üzenetére
Fotós cuccokat említettem, szerintem egyértelmű, hogy nem egy IT-s aprón mennek a legjobban - én is szoktam itt keresni ilyeneket, de általánosabb aprókon, vagy márkaspecifikus csoportokban nagyobb a kínálat.
Hardvereket viszont szinte nem is rakok fel máshova, notik, alkatrészek, perifériák miatt pont hogy máshol nem kapkodnak, itt meg órák alatt megszabadulok tőlük.
Ez nem kampányolás, mindennek, logikus hogy mindennek megvan a maga helye. Lakást sem a használtautón keres az ember. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- Sí, sielés
- Tőzsde és gazdaság
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hardvereket viszont szinte nem is rakok fel máshova, notik, alkatrészek, perifériák miatt pont hogy máshol nem kapkodnak, itt meg órák alatt megszabadulok tőlük.
Ez nem kampányolás, mindennek, logikus hogy mindennek megvan a maga helye. Lakást sem a használtautón keres az ember.