Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
üzenetére
Fotós cuccokat említettem, szerintem egyértelmű, hogy nem egy IT-s aprón mennek a legjobban - én is szoktam itt keresni ilyeneket, de általánosabb aprókon, vagy márkaspecifikus csoportokban nagyobb a kínálat.
Hardvereket viszont szinte nem is rakok fel máshova, notik, alkatrészek, perifériák miatt pont hogy máshol nem kapkodnak, itt meg órák alatt megszabadulok tőlük.
Ez nem kampányolás, mindennek, logikus hogy mindennek megvan a maga helye. Lakást sem a használtautón keres az ember. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hardvereket viszont szinte nem is rakok fel máshova, notik, alkatrészek, perifériák miatt pont hogy máshol nem kapkodnak, itt meg órák alatt megszabadulok tőlük.
Ez nem kampányolás, mindennek, logikus hogy mindennek megvan a maga helye. Lakást sem a használtautón keres az ember.