Hirdetés
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok nemrég rendeltem 2018as Ipad prot 11". (ez az első tabletem tehát nincs tapasztalatom)
Visszaolvasva a fórumban meg a neten böngészve vegyes véleményeket olvastam az utólagos üvegfólia védelemmel kapcsolatban.
Angol fórumon olvastam hogy üvegfóliával csak korlátozottan használható (nem találom most a linket) mindkét kéznek (újnak) érinteni kell a készüléket/képernyőt hogy normálissan lehessen használni vagy valami ilyesmi) de lehet ezt már orvosolták azóta
Ha minden igaz Pro verziók alapból kaptak a egy teljes körű fóliázást
Smart tokot alapból vennék, és ma rendelném a kérdés rendeljek-e mellé üveget is ...
ami elgondolkoztat van-e értelme + tempered glass nak- Felhelyezés (egy sima Iphoen 8-nál is jó pár percig masszírozni kell hogy minden buborék kimenjen: 11" nál ez hatványozottabban több probléma lehet e téren. telefonnál kötelező mert sokszor a zsebben van, de Ipad nél?
- Ha netán vennék később valami hasonló billentyűzetes combo-t [link] akkor nem lenne gond a készülék behelyezésnél az a kis 0,3-5 mm többlet vastagság?van itt Pro tulaj akinek van /nincs rajta üveg és mi a véleménye.
Az alap fólia az mennyire karcolódik idővel?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- iPad 10 256GB 87%(1év Garancia)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest