Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok nemrég rendeltem 2018as Ipad prot 11". (ez az első tabletem tehát nincs tapasztalatom)
Visszaolvasva a fórumban meg a neten böngészve vegyes véleményeket olvastam az utólagos üvegfólia védelemmel kapcsolatban.
Angol fórumon olvastam hogy üvegfóliával csak korlátozottan használható (nem találom most a linket) mindkét kéznek (újnak) érinteni kell a készüléket/képernyőt hogy normálissan lehessen használni vagy valami ilyesmi) de lehet ezt már orvosolták azóta
Ha minden igaz Pro verziók alapból kaptak a egy teljes körű fóliázást
Smart tokot alapból vennék, és ma rendelném a kérdés rendeljek-e mellé üveget is ...
ami elgondolkoztat van-e értelme + tempered glass nak- Felhelyezés (egy sima Iphoen 8-nál is jó pár percig masszírozni kell hogy minden buborék kimenjen: 11" nál ez hatványozottabban több probléma lehet e téren. telefonnál kötelező mert sokszor a zsebben van, de Ipad nél?
- Ha netán vennék később valami hasonló billentyűzetes combo-t [link] akkor nem lenne gond a készülék behelyezésnél az a kis 0,3-5 mm többlet vastagság?van itt Pro tulaj akinek van /nincs rajta üveg és mi a véleménye.
Az alap fólia az mennyire karcolódik idővel?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple Watch Series 7 41mm GPS,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest