- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
Sziasztok nemrég rendeltem 2018as Ipad prot 11". (ez az első tabletem tehát nincs tapasztalatom)
Visszaolvasva a fórumban meg a neten böngészve vegyes véleményeket olvastam az utólagos üvegfólia védelemmel kapcsolatban.
Angol fórumon olvastam hogy üvegfóliával csak korlátozottan használható (nem találom most a linket) mindkét kéznek (újnak) érinteni kell a készüléket/képernyőt hogy normálissan lehessen használni vagy valami ilyesmi) de lehet ezt már orvosolták azóta
Ha minden igaz Pro verziók alapból kaptak a egy teljes körű fóliázást
Smart tokot alapból vennék, és ma rendelném a kérdés rendeljek-e mellé üveget is ...
ami elgondolkoztat van-e értelme + tempered glass nak- Felhelyezés (egy sima Iphoen 8-nál is jó pár percig masszírozni kell hogy minden buborék kimenjen: 11" nál ez hatványozottabban több probléma lehet e téren. telefonnál kötelező mert sokszor a zsebben van, de Ipad nél?
- Ha netán vennék később valami hasonló billentyűzetes combo-t [link] akkor nem lenne gond a készülék behelyezésnél az a kis 0,3-5 mm többlet vastagság?van itt Pro tulaj akinek van /nincs rajta üveg és mi a véleménye.
Az alap fólia az mennyire karcolódik idővel?
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG G8X ThinQ OLED Dual Screen Dual SIM 6GB 128GB Meridian Quad DAC Hibátlan szép állapotú Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest