Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Takax12
üzenetére
Szia!
+Pro: akku idő, hosszabb support, több frissítés, jobb hangszórók, gesztusvezérlés, multitasking, folyamatosabban működő rendszer. etc.
-Kontra: Ami van telefonra alkalmazás, nem mindig van ipadre, vagy ha van, lehet, hogy lőrésen látod a képernyő közepén, vagy ocsmányan nagyítva. Míg ez Androidon le van tudva annyival, hogy igazodik a mérethez. (Pl instagram app csak iphone-os lőréses, amazfit okosóra app is ilyen, azthiszem snapchat sincs rendes ipad appként, bár azt én nem használom). De ha együtt tudsz így élni ezzel vagy van alternatíva, pl böngészős instagram, akkor simán jó
Ceruzában a tab s szériás s pen anno nekem jobban bejött, mint az apple pencil, de ez is teljesen jó (bár eddig csak pár percre volt szerencsém kipróbálni).+- : A rendszer meg saját tapasztalat, hogy melyik jön majd be neked jobban.
iTunes appban tudod ezeket a formátumú fájlokat rámásolni. MP3at tuti viszi, MKV-t nem tudom ,de VLC oldalán azt írja, hogy az ipades app tudja az mkv-t is.Amiket én megnéznék ilyen kategóriában az az Ipad 10.2 (2019), Ipad air 3, Ipad pro 10.5 2017.
Érdemes itt hardveraprón is nézelődni, jó ajánlatokat lehet kifogni akár újan akár használtan. És nagyo nváltozó melyiket mennyiért kapod meg, de szerintem mind3 típusból találhatsz olyat ami belefér ebbe a keretösszegbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ceruzában a tab s szériás s pen anno nekem jobban bejött, mint az apple pencil, de ez is teljesen jó (bár eddig csak pár percre volt szerencsém kipróbálni).