Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tasker
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Takax12 #27070 üzenetére
Szia!
+Pro: akku idő, hosszabb support, több frissítés, jobb hangszórók, gesztusvezérlés, multitasking, folyamatosabban működő rendszer. etc.
-Kontra: Ami van telefonra alkalmazás, nem mindig van ipadre, vagy ha van, lehet, hogy lőrésen látod a képernyő közepén, vagy ocsmányan nagyítva. Míg ez Androidon le van tudva annyival, hogy igazodik a mérethez. (Pl instagram app csak iphone-os lőréses, amazfit okosóra app is ilyen, azthiszem snapchat sincs rendes ipad appként, bár azt én nem használom). De ha együtt tudsz így élni ezzel vagy van alternatíva, pl böngészős instagram, akkor simán jóCeruzában a tab s szériás s pen anno nekem jobban bejött, mint az apple pencil, de ez is teljesen jó (bár eddig csak pár percre volt szerencsém kipróbálni).
+- : A rendszer meg saját tapasztalat, hogy melyik jön majd be neked jobban.
iTunes appban tudod ezeket a formátumú fájlokat rámásolni. MP3at tuti viszi, MKV-t nem tudom ,de VLC oldalán azt írja, hogy az ipades app tudja az mkv-t is.Amiket én megnéznék ilyen kategóriában az az Ipad 10.2 (2019), Ipad air 3, Ipad pro 10.5 2017.
Érdemes itt hardveraprón is nézelődni, jó ajánlatokat lehet kifogni akár újan akár használtan. És nagyo nváltozó melyiket mennyiért kapod meg, de szerintem mind3 típusból találhatsz olyat ami belefér ebbe a keretösszegbe.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- Politikai mémek
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parfüm topik
- EAFC 25
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Magic Keyboard 12.9-inc A2480/3/4/5/6 generation/1 hónap gar./
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar