Hirdetés
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
Sziasztok! Van egy 2 éves, 10.5-es, 64 gigás iPad Pro-m, amit teljes megelégedéssel használok. Hozzáteszem, átlagos dolgokra használom, anno csak azért ezt vettem, mert valamivel ár alatt tudtam hozzájutni. Általában 2 évente lecserélem az eszközeimet, így ez ennél is felmerült. A következő készüléket szeretném nagyobb tárhellyel venni, de maradnék a 10.5-es méretnél, és 200-nál többet nem nagyon akarok rákölteni. Ebből gondolom kiderült, hogy nem feltétlenül hivatalos helyen venném, hanem megbízható hardveraprós eladóktól. Ebben az árban két lehetőséget láttam, új vagy refurb kivitelben:
iPad Air 10.5 256 Gb
Ugyanaz, mint ami most van, csak nagyobb tárhellyel, 256 v. 512 GbSzerintetek melyiket érdemesebb venni, ill. mennyit lehet reálisan elkérni az én 2 éves készülékemért (3uTools szerint 93%-os akku, megkímélt állapot, doboz, angol töltő adapterrel)?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest