- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
nagyúr
válasz
üzenetére
Olyat mondasz nekem, mintha én azt mondanám neked, hogy hagyjd ott az apple-t, hisz fog egy olcsó fülhallgatót leönti csillogós műanyaggal és tízszeres áron adja el neked, a vezeték nélküli változatát meg 60 szoros áron Hagyjd ott az apple-t, még ma, végülis átver. (ezt egy szakitól hallottam hogy tök ugyanolyan belül, nem 100% a dolog, de az viszont logikus, ha egy ilyen téren tapasztalt cég technológiáját vásárolja meg, vagy gyártatja le, hisz alapvetően nem hangkeltőket gyárt, különben azt mondta hogy egy jobbfajta japán maxel, nem a legolcsóbb).
Tudod mikor használok firefoxot, firefox<chrome. Protonmail? Mi a fene az? Dobjam ki 10+ év gmail leveleimet, megezer helyre vagyok vele regisztrálva. Ja meg vegyek iPhone Android helyett, ez nekem százezrekbe kerül minimum, hosszabb távon millókba. És miért? Azért mert te azt mondod. Majd akkor ha te is otthagyod az Apple-t.
Nem vagyok Google rajongó egyáltalán, de nagy megelégedéssel használom a szolgáltatásaikat, a legjobbak egyszerűen, és még pénzembe se került igazából. Ezzel nem lehet versenyezni. Oké reklámot kapok itt-ott, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- iPad Air 4 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4757
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
- iPad 9th 256GB Cellular Független /1 hónap gar./Akku 81%/p4773
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest