Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Én Air 2-ről (4G) váltottam Pro 9,7-re (4G). Csak a személyes véleményemet tudom leírni.
- Én nem vennék már olyan tabletet ami nem tud GPS-t és 4G-t mert nem egyszer jött már jól navigációra, vagy hogy külön
- A 4db hangszóró mellett labdába sem rúg a sima iPad-ek 2db hangszórója ami csak az egyik oldalon van
- Laminált, TrueTone kijelző ugyan elsőre nem tűnik akkora durranásnak, de aztán rájössz hogy nagyon jó dolog. Air2-höz rakva pedig azonnal kiveri a szemed mennyivel jobb a kép.
- Pencil-el a Pro igazán megtáltosodik és egészen új felhasználási szokásoknak ágyaz meg. Én pl a nyomtatómhoz sem nyúltam mióta Pro-t használok mert dokumentumokat már "digitálisan" írom alá és küldöm tovább.
- A jobb kamera és a vaku is gyakran használatba kerül (főleg dokumentumok bevitelére, de volt hogy helyszínt/elvégzett munkát/hibákat fotóztam jegyzőkönyv miatt)Az is biztos hogy én már nem fogok sima iPad-et venni mert a Pro számomra annyival többet nyújt hogy megfizethetetlen (mondjuk az Apple azért próbálkozik
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Futás, futópályák
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux Mint
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).