Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz Comes #20898 üzenetére

Én Air 2-ről (4G) váltottam Pro 9,7-re (4G). Csak a személyes véleményemet tudom leírni.
    - Én nem vennék már olyan tabletet ami nem tud GPS-t és 4G-t mert nem egyszer jött már jól navigációra, vagy hogy külön
    - A 4db hangszóró mellett labdába sem rúg a sima iPad-ek 2db hangszórója ami csak az egyik oldalon van
    - Laminált, TrueTone kijelző ugyan elsőre nem tűnik akkora durranásnak, de aztán rájössz hogy nagyon jó dolog. Air2-höz rakva pedig azonnal kiveri a szemed mennyivel jobb a kép.
    - Pencil-el a Pro igazán megtáltosodik és egészen új felhasználási szokásoknak ágyaz meg. Én pl a nyomtatómhoz sem nyúltam mióta Pro-t használok mert dokumentumokat már "digitálisan" írom alá és küldöm tovább.
    - A jobb kamera és a vaku is gyakran használatba kerül (főleg dokumentumok bevitelére, de volt hogy helyszínt/elvégzett munkát/hibákat fotóztam jegyzőkönyv miatt)

Az is biztos hogy én már nem fogok sima iPad-et venni mert a Pro számomra annyival többet nyújt hogy megfizethetetlen (mondjuk az Apple azért próbálkozik :) ).

Új hozzászólás Aktív témák