Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pew
tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Szinte bármihez
Az alap iOs alkalmazások is támogatják, és a legnépszerűbb jegyzetelős alkalmazásokkal is teljesen jól műkodik. (Plusz képernyőképre, fotóra is simán, rajzos appok, foto/video szerkesztő appok... minden támogatja kb) Nekem pl jegyzeteléshez a Notability van, nagyon nagyon jó(igaz ez fizetős). Eddig nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne támogatná rendesen legyen az ingyenes vagy fizetős 
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
Üzleti előfizetők hirdetései
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az alap iOs alkalmazások is támogatják, és a legnépszerűbb jegyzetelős alkalmazásokkal is teljesen jól műkodik. (Plusz képernyőképre, fotóra is simán, rajzos appok, foto/video szerkesztő appok... minden támogatja kb) Nekem pl jegyzeteléshez a Notability van, nagyon nagyon jó(igaz ez fizetős). Eddig nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne támogatná rendesen legyen az ingyenes vagy fizetős