- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Persze mukodik. Nekem angol Logitech klaviaturam van a 9.7-es pro-hoz. Annyi, hogy feltelepitettem hozza a magyar kiosztast, igy akar az angol kiosztas a hw bill-nel akar torolheto is. Minden ott van ahol egy rendes magyar billentyu eseten csak a bill felirata az eredeti angol. Minden ekezetes betu a helyen. Nekem megfelel, igaz en tudok rendesen vakon 10 ujjal gepelni, tehat ugyse nezem mi van a gombokon, felolem ures is lehetne.
-
arin
csendes tag
Szia,
Sikerült szereznem egy magyar kiosztású mini billentyűt valahonnan (Rapoo).
Hát, ha teheted ne vegyél magyar kiosztásútAmúgy nem lenne vele semmi gond, de alapvetően az is számít, hogy apple vagy windows hoz való e a billentyűzet, mert pl. ennél konkrétan a "í" és a "0" fel van cserélődve, nem igazán lehet vele mit kezdeni - más fórumon is írtak erről. (persze itt meg okoskodta valaki, hogy már miért ne mennének a billentyűk lol) A dobozán persze az volt hogy jó iPad hez - hát nem teljesen az.
Na sebaj, ettől függetlenül lehet megtartom, mert bár sok speckó karaktert nem találni rajta (konkrétan csillagot nem lehet vele összehozni) viszont magyar szöveget elég jól lehet vele gépelni, nekem kényelmes.
Valószínű beszerzek mellé egy angol kiosztásút is, de ha engem kérdezel az angol a nyerő (pl. ha olyanra vetemedsz, hogy kódolsz ipaden, vagy csak simán akármihez sokat kellenek a []{}*<> jelek), mert ott eddig úgy láttam minden a helyén van, nem kavarnak be az ékezetes betűk.Üdv!
u.i.: minden bizonnyal az Apple Magic Keyboard mini verziója jól kezeli a karaktereket, azt nem próbáltam mert baromi drága, nekem annyit nem ér. (mondjuk ezt biztosra nem tudom, de azt sem tartom kizártnak, hogy valamiért nem jó a sima iPad hez, hogy csak azért is megvetessék veled a pro -t
)
-
törölt tag
-
kkdesign
senior tag
DTXM12 Touch ez a link gépen us-t ír de rákerestem, és van európai is. Ez kellene neked?? ez elindult kérte hogy csatlakoztassam az eszközt, innentől dob nélkül bukó, ha viszont ez kell, maradéktalanul működik IDÁIG az app
-
kkdesign
senior tag
Ha elmondod az alkalmazás nevét, rápróbálok ha hazaértem és lesz időm, ha nem tudok ma akkor holnap, de sztem mások is szívesen segítenek ebben, ha ingyenes, akkor nem nagy megerőltetés
bütyköltem már úgy hogy át kellett lépjek US store-ba de az nekem teljesen más dolog volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Air - 16 GB
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest