Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gekkito

    tag

    Sziasztok.

    Szeretnék venni következő hetekben egy iPad mini-t. Sose volt még tabletom, max másét próbáltam ki eddig, de azok mind iPad-ek voltak, így nincs viszonyítási alapom. Viszont rengeteg telefonom volt már életben, de az iPhone-al vagyok eddig legjobban megelégedve mind közül, ezért is gondoltam hogy tabletból is almásat veszek.

    Azért fordulok hozzátok, hogy hátha megtudjátok könnyíteni a döntésemet, ezért szeretnék nektek feltenni pár kérdést;

    iPad-en kívül esetleg ajánlotok e valami más tabletet, ami hasonlóan jó és megbízható vagy jobb? (bár ez gondolom hülye kérdés egy ilyen topicban.)
    iPad mini-t szeretnék venni (régebbi generációsok amiket használtam nekem kényelmetlenül nagyok voltak), de még nem döntöttem el, hogy retinásat vagy simát. Tudom mik a különbségek, csak kérdés megéri e azt a plusz 30-40 ezert?
    Igazság szerint nem iStyle-ba szeretném venni, olcsóbban akarok kijönni, de ne legyen használt, vagy max 1-2 hónapos. Tudtok ajánlani korrekt boltot vagy esetleg eladót a hardveraprón?
    Garancia hogy van? Sok mindent olvastam, hallottam már. Aktiválástól számítva 1 év EU gari. Van ilyen? Honnan tudom hogy aktiválatlan? Ha újra rakják az egészet úgy kapcsol be mint egy 0 perces készülék, nem? (A telefonomat így vettem hardveraprón keresztül magánembertől, elvileg 0 perces, aktiválatlan, de semmi hivatalos garancialevelet nem kaptam. Kicsit paráztam is, de szerencsére lehúzott 2 évet probléma nélkül.)

    Előre is köszi.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: z340n3

Új hozzászólás Aktív témák