- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gekkito
tag
Sziasztok.
Szeretnék venni következő hetekben egy iPad mini-t. Sose volt még tabletom, max másét próbáltam ki eddig, de azok mind iPad-ek voltak, így nincs viszonyítási alapom. Viszont rengeteg telefonom volt már életben, de az iPhone-al vagyok eddig legjobban megelégedve mind közül, ezért is gondoltam hogy tabletból is almásat veszek.
Azért fordulok hozzátok, hogy hátha megtudjátok könnyíteni a döntésemet, ezért szeretnék nektek feltenni pár kérdést;
iPad-en kívül esetleg ajánlotok e valami más tabletet, ami hasonlóan jó és megbízható vagy jobb? (bár ez gondolom hülye kérdés egy ilyen topicban.)
iPad mini-t szeretnék venni (régebbi generációsok amiket használtam nekem kényelmetlenül nagyok voltak), de még nem döntöttem el, hogy retinásat vagy simát. Tudom mik a különbségek, csak kérdés megéri e azt a plusz 30-40 ezert?
Igazság szerint nem iStyle-ba szeretném venni, olcsóbban akarok kijönni, de ne legyen használt, vagy max 1-2 hónapos. Tudtok ajánlani korrekt boltot vagy esetleg eladót a hardveraprón?
Garancia hogy van? Sok mindent olvastam, hallottam már. Aktiválástól számítva 1 év EU gari. Van ilyen? Honnan tudom hogy aktiválatlan? Ha újra rakják az egészet úgy kapcsol be mint egy 0 perces készülék, nem? (A telefonomat így vettem hardveraprón keresztül magánembertől, elvileg 0 perces, aktiválatlan, de semmi hivatalos garancialevelet nem kaptam. Kicsit paráztam is, de szerencsére lehúzott 2 évet probléma nélkül.)Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone Air 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest