Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gekkito
üzenetére
Azt írja, hogy egy olyan készülék szériaszámát adtad meg, amelyet már kicseréltek.
Nem tudom, honnét olvastad le a szériaszámot (esetleg a dobozról), de azt gondolom, hogy egy garanciában kicserélt készülék számáról beszélünk. Nem arról amire - tehát újra - kicserélték, hanem a rossz, régi készülék számáról.
Szerk: újraolvastam a hsz-edet: iPhone-nál lövésem sincs a dolgokról, de az angol szöveg továbbra is arról szól, hogy egy lecserélt készülékről beszélünk.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Gekkito
üzenetére
Tabletfronton még mindig az iPad az egyeduralkodó, minden más modell mögötte kullog, így jól döntöttél.
Szerintem megéri azt a plusz árat a retinás Mini, ha újonnan veszed úgyis, mivel gondolom hosszútávra tervezel vele és az még jóideig támogatva lesz + gördülékenyen fog működni, illetve a retina kijelző minden pénzt megér.
Minden iPadre világgari van, így mindegy hol veszed és az aktiválás napjától számít az 1 év. Ha bontatlan a gép, akkor aktiválatlan mindenképp, de ha nem bontatlan, akkor nem tudod megállapítani biztosra,h aktiválták-e már valaha.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest