Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok!
Újonnan csatlakozom az iPad-esek világához, még ismerkedem a rendszerrel, szoknom kell.
Ha van türelmetek hozzám, akkor segítségeteket szeretném kérni néhány dologban. Eddig android vonalon mozogtam csak, így lehet ebből adódnak a problémáim.
Adott egy 9,7"-es ipad pro 128gb cellular + wifi, vadonat új.
1. van benne az e-mail alkalmazás, ami azzal őrít meg, hogy az alkalmazást megnyitva egy e-mail-t mindig garantáltan kitesz teljes képernyőre és ezzel egyúttal olvasottnak jelöli, míg a levelek listája a kép bal oldalán van (álló és fekvő helyzetben is).
Na ez így nekem nagyon nem jó, ha csak úgy megnyitogatja és olvasottnak jeleníti meg a leveleket, holott lehet 2 szót se olvastam bele és eleve egy másik levél miatt nyitottam meg. Ez sok kellemetlenséget okozhat pl., aki nyugtával küldi azt hiszi már olvastam és teljesen hülye helyzetbe kerülhetek miatta (pl telefonhívás, tárgyalson stb...)
Hogyan lehet megoldani, hogy csak a leveleket listázza és ne nyisson meg egyet se?2. Virtuális billenyzűzet: hogyan lehet a qwerty fölé odavarázsolni a számokat is? Próbáltam a gyári billentyűk helyett a swiftkey-t telepíteni, de az androidos verzióhoz képest a beállításai ki vannak herélve, nincs ilyen opció. Egyéb ötlet a billentyű igényeimnek megfelelő beállítására?
UI: most tényleg nem megy az app store vagy csak én vagyok a tökéletes béta tesztelő, hogy nálam semmi sem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bestbuy játékok
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Xiaomi Pad 6 erős 8/256GB mint az új nagyon gyors!
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest