Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok!
Újonnan csatlakozom az iPad-esek világához, még ismerkedem a rendszerrel, szoknom kell.
Ha van türelmetek hozzám, akkor segítségeteket szeretném kérni néhány dologban. Eddig android vonalon mozogtam csak, így lehet ebből adódnak a problémáim.
Adott egy 9,7"-es ipad pro 128gb cellular + wifi, vadonat új.
1. van benne az e-mail alkalmazás, ami azzal őrít meg, hogy az alkalmazást megnyitva egy e-mail-t mindig garantáltan kitesz teljes képernyőre és ezzel egyúttal olvasottnak jelöli, míg a levelek listája a kép bal oldalán van (álló és fekvő helyzetben is).
Na ez így nekem nagyon nem jó, ha csak úgy megnyitogatja és olvasottnak jeleníti meg a leveleket, holott lehet 2 szót se olvastam bele és eleve egy másik levél miatt nyitottam meg. Ez sok kellemetlenséget okozhat pl., aki nyugtával küldi azt hiszi már olvastam és teljesen hülye helyzetbe kerülhetek miatta (pl telefonhívás, tárgyalson stb...)
Hogyan lehet megoldani, hogy csak a leveleket listázza és ne nyisson meg egyet se?2. Virtuális billenyzűzet: hogyan lehet a qwerty fölé odavarázsolni a számokat is? Próbáltam a gyári billentyűk helyett a swiftkey-t telepíteni, de az androidos verzióhoz képest a beállításai ki vannak herélve, nincs ilyen opció. Egyéb ötlet a billentyű igényeimnek megfelelő beállítására?
UI: most tényleg nem megy az app store vagy csak én vagyok a tökéletes béta tesztelő, hogy nálam semmi sem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest