Hirdetés
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Ma megérkeztek Magyarországra is a Vivo V70-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Sziasztok!
Újonnan csatlakozom az iPad-esek világához, még ismerkedem a rendszerrel, szoknom kell.
Ha van türelmetek hozzám, akkor segítségeteket szeretném kérni néhány dologban. Eddig android vonalon mozogtam csak, így lehet ebből adódnak a problémáim.
Adott egy 9,7"-es ipad pro 128gb cellular + wifi, vadonat új.
1. van benne az e-mail alkalmazás, ami azzal őrít meg, hogy az alkalmazást megnyitva egy e-mail-t mindig garantáltan kitesz teljes képernyőre és ezzel egyúttal olvasottnak jelöli, míg a levelek listája a kép bal oldalán van (álló és fekvő helyzetben is).
Na ez így nekem nagyon nem jó, ha csak úgy megnyitogatja és olvasottnak jeleníti meg a leveleket, holott lehet 2 szót se olvastam bele és eleve egy másik levél miatt nyitottam meg. Ez sok kellemetlenséget okozhat pl., aki nyugtával küldi azt hiszi már olvastam és teljesen hülye helyzetbe kerülhetek miatta (pl telefonhívás, tárgyalson stb...)
Hogyan lehet megoldani, hogy csak a leveleket listázza és ne nyisson meg egyet se?2. Virtuális billenyzűzet: hogyan lehet a qwerty fölé odavarázsolni a számokat is? Próbáltam a gyári billentyűk helyett a swiftkey-t telepíteni, de az androidos verzióhoz képest a beállításai ki vannak herélve, nincs ilyen opció. Egyéb ötlet a billentyű igényeimnek megfelelő beállítására?
UI: most tényleg nem megy az app store vagy csak én vagyok a tökéletes béta tesztelő, hogy nálam semmi sem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest