Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Redmi Note 13 4G
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
kispéé
üzenetére
Én egy iPad Mini -t nyúztam (1st) az se volt egy veszett villám már de netre filmekre még jó volt vagy arra hogy mérsékelten Word Excel szerkesztést lektorálást végezzek rajta.
Utána az Air 2 -t alig tudtam utolérni az agyammal olyan gyors a régi döcögős Mini hez képest. A multitasking meg mindent visz. Netezek közben oldalsó sávon csetelek, vagy nézem a jegyzeteket. Stb.
Landscape nézetben gépelést is kényelmesebb végezni. Főleg angolul. Azt jobban autó correcteli mint a magyart. Magyarban 70%, angolban már inkább 95%. Persze billentyűzetet és laptopot nem váltja ki de ha gyorsan kell valamit írnom akkor tökéletes. Mint most ezt is Air 2-ről írtam.iPad Mini meg ment console nak a home serverhez a falra rögzítve. SmartHome rendszer elérést tökéletesen kiszolgálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest