Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Android szakmai topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
blakey
üzenetére
Céges béren kívüli juttatásból van, és ott fehéren-feketén Air 2 szerepelt. Átvételkor nem tájékoztattak hogy ez tulajdonképpen nem egy Air 2 hanem egy 2017-es sima IPad. De linkeltem is a képet. Én nem is néztem a dobozát, kibontottam és használatba vettem, a modellszámból nem derül ki hogy az nem Air 2 ha csak utána nem nézek. De miért is néztem volna utána? Soha nem volt Apple cuccom, különösebben nem is azért vettem mert be vagyok remegve érte.
ui.: hozzáteszem hogy nekem ez is bőven jó, csak ugye megrendeltem a Swees tokot ami ugye Air 2-höz való. Na mind1, 5€ nem vág földhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest