Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
amióta a Konstantin átvette a cikk írást, elképesztő sokat romlott a minőség, ez pedig már régóta tartó tendencia. pedig anno elég jó kis hely volt az oldal, még HáAndrás is hozott cikkeket. nem is tudom, talán 3 éve nem jártam az oldalon.
kicsit kesze-kuszának tűnik nekem amit az apple csinál az iPad szériával, már a 3-as minit sem tudtam hova tenni, kapott touchid-t meg új színt, amúgy egy az egyben a kettes mini volt, majd jött a négy ami határozottan frissült, most meg igen csak beérett a frissítés és sehol semmi. szerintem simán jönnie kellene egy pro verziónak ahogy a nagyobb típusnál is van ilyen opció, tehát 4 hangszóró meg az új technológiás kijelző, A9 proci, kamera. ezzel megugrana az ár, de akkor csinálják azt mint a másik vonalon, hogy az előzőt (mini4) hagyják piacon.
értem én valamennyire a mostani új iPad-et, hogy elérhetőbb az ár, viszont gyengébb, mert a pro még ott marad lehetőségként, csak fura ez, hogy jön egy új dolog, és gyengébb.
ott tört meg a dolog amikor kijött a 3-as iPad, és vastagabb lett, mint a kettes. a hw sem bírta a kijelzőt, ahogy ez történt a 13-as első retina mbp-nál. tök jó lenne olyan sorozatot látni, ahol tényleg mindenben jobb, vagy legalább nem rosszabb az újabb modell, így a vásárlónak nem kell infót szereznie; kijött az új? oké, az jobb, mint ami volt. buy it!van piaca a mininek. vagy nincs? ha megcsinálják pro-ra, megint lesz.
írok egyet Timnek ✌🏻
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Call of Duty: Black Ops 6
- OpenWRT topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- IPAD AIR 4 (2020) Wifi+Cellular 256GB, világos zöld, garanciával, üzletből
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4345
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest