Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One UI zápor esett a hétvégén
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Ragnar95 #15666 üzenetére
Szerintem a Pencillel egy új dimenzió.
Mindenféle tollat kipróbáltam előtte, tartósan egyiket sem tudtam használni komoly tevékenységre. De ezzel némi gyakorlás után olyan, mint papíron.
Ha valakinek az elmélyült gondolkodáshoz, kitaláláshoz, tervezéshez alap a firkálás vagy sokat kell jegyzetelnie - és ezek elég alapvető funkciók. Esetleg olyan a szakmája, hogy ügyfél jelenlétében kell feljegyeznie dolgokat, ahol a gépelés és egy élére állított eszköz elválaszt, akkor ez nagyon megéri. Iszonyat mennyiségű papírt spóroltam vele, szerintem összegszerűen is. Aláírásokon is, bár azt meg lehet előre rögzített aláírással is oldani, de ezt így csak előkapom, abban a percben, amikor igény van...
Engem eleinte csak érdekelt, nem hittem, hogy jelentős különbséget okoz, és azt tapasztaltam, hogy de, okoz.
És nekem a Smart Keyboard töltése is nagyon bejön, nem kell még egy olyan eszközt is töltenem, amit nem minden nap használok, észre se veszem, hogy mikor merül le, de amikor kéne éppen, akkor persze azonnal rájövök...
Ha megengedhetném magamnak és csak döntés kérdése lenne, akkor a fentiek figyelembe vételével döntenék a szokásaim alapján.
Ha csak vennék egy minél gazdaságosabb változatot, ami még jó hosszabb ideig, akkor nem, akkor jó az Air 2 valóban. De amire pl. én nem gépet, hanem direkt tabletet akarok használni, annál 90%-ban pont a Pro tulajdonságai jönnek be. Illetve, ha Airt vennék Pro helyett, akkor rá sem jönnék, hogy ez mennyivel szélesebb körben használható a saját tevékenységi körömben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házimozi belépő szinten
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest