Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Szerintem a Pencillel egy új dimenzió.
Mindenféle tollat kipróbáltam előtte, tartósan egyiket sem tudtam használni komoly tevékenységre. De ezzel némi gyakorlás után olyan, mint papíron.
Ha valakinek az elmélyült gondolkodáshoz, kitaláláshoz, tervezéshez alap a firkálás vagy sokat kell jegyzetelnie - és ezek elég alapvető funkciók. Esetleg olyan a szakmája, hogy ügyfél jelenlétében kell feljegyeznie dolgokat, ahol a gépelés és egy élére állított eszköz elválaszt, akkor ez nagyon megéri. Iszonyat mennyiségű papírt spóroltam vele, szerintem összegszerűen is. Aláírásokon is, bár azt meg lehet előre rögzített aláírással is oldani, de ezt így csak előkapom, abban a percben, amikor igény van...
Engem eleinte csak érdekelt, nem hittem, hogy jelentős különbséget okoz, és azt tapasztaltam, hogy de, okoz.
És nekem a Smart Keyboard töltése is nagyon bejön, nem kell még egy olyan eszközt is töltenem, amit nem minden nap használok, észre se veszem, hogy mikor merül le, de amikor kéne éppen, akkor persze azonnal rájövök...
Ha megengedhetném magamnak és csak döntés kérdése lenne, akkor a fentiek figyelembe vételével döntenék a szokásaim alapján.
Ha csak vennék egy minél gazdaságosabb változatot, ami még jó hosszabb ideig, akkor nem, akkor jó az Air 2 valóban. De amire pl. én nem gépet, hanem direkt tabletet akarok használni, annál 90%-ban pont a Pro tulajdonságai jönnek be. Illetve, ha Airt vennék Pro helyett, akkor rá sem jönnék, hogy ez mennyivel szélesebb körben használható a saját tevékenységi körömben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- iPad Pro 11 M2 Wifi+Cellular
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest