Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Szerintem a Pencillel egy új dimenzió.
Mindenféle tollat kipróbáltam előtte, tartósan egyiket sem tudtam használni komoly tevékenységre. De ezzel némi gyakorlás után olyan, mint papíron.
Ha valakinek az elmélyült gondolkodáshoz, kitaláláshoz, tervezéshez alap a firkálás vagy sokat kell jegyzetelnie - és ezek elég alapvető funkciók. Esetleg olyan a szakmája, hogy ügyfél jelenlétében kell feljegyeznie dolgokat, ahol a gépelés és egy élére állított eszköz elválaszt, akkor ez nagyon megéri. Iszonyat mennyiségű papírt spóroltam vele, szerintem összegszerűen is. Aláírásokon is, bár azt meg lehet előre rögzített aláírással is oldani, de ezt így csak előkapom, abban a percben, amikor igény van...
Engem eleinte csak érdekelt, nem hittem, hogy jelentős különbséget okoz, és azt tapasztaltam, hogy de, okoz.
És nekem a Smart Keyboard töltése is nagyon bejön, nem kell még egy olyan eszközt is töltenem, amit nem minden nap használok, észre se veszem, hogy mikor merül le, de amikor kéne éppen, akkor persze azonnal rájövök...
Ha megengedhetném magamnak és csak döntés kérdése lenne, akkor a fentiek figyelembe vételével döntenék a szokásaim alapján.
Ha csak vennék egy minél gazdaságosabb változatot, ami még jó hosszabb ideig, akkor nem, akkor jó az Air 2 valóban. De amire pl. én nem gépet, hanem direkt tabletet akarok használni, annál 90%-ban pont a Pro tulajdonságai jönnek be. Illetve, ha Airt vennék Pro helyett, akkor rá sem jönnék, hogy ez mennyivel szélesebb körben használható a saját tevékenységi körömben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apa lettem
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezetékes FEJhallgatók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest