Hirdetés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Masszív akkumulátorral várható a Magic8 Pro Air
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArrayOfLilly
aktív tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Szerintem a Pencillel egy új dimenzió.
Mindenféle tollat kipróbáltam előtte, tartósan egyiket sem tudtam használni komoly tevékenységre. De ezzel némi gyakorlás után olyan, mint papíron.
Ha valakinek az elmélyült gondolkodáshoz, kitaláláshoz, tervezéshez alap a firkálás vagy sokat kell jegyzetelnie - és ezek elég alapvető funkciók. Esetleg olyan a szakmája, hogy ügyfél jelenlétében kell feljegyeznie dolgokat, ahol a gépelés és egy élére állított eszköz elválaszt, akkor ez nagyon megéri. Iszonyat mennyiségű papírt spóroltam vele, szerintem összegszerűen is. Aláírásokon is, bár azt meg lehet előre rögzített aláírással is oldani, de ezt így csak előkapom, abban a percben, amikor igény van...
Engem eleinte csak érdekelt, nem hittem, hogy jelentős különbséget okoz, és azt tapasztaltam, hogy de, okoz.
És nekem a Smart Keyboard töltése is nagyon bejön, nem kell még egy olyan eszközt is töltenem, amit nem minden nap használok, észre se veszem, hogy mikor merül le, de amikor kéne éppen, akkor persze azonnal rájövök...
Ha megengedhetném magamnak és csak döntés kérdése lenne, akkor a fentiek figyelembe vételével döntenék a szokásaim alapján.
Ha csak vennék egy minél gazdaságosabb változatot, ami még jó hosszabb ideig, akkor nem, akkor jó az Air 2 valóban. De amire pl. én nem gépet, hanem direkt tabletet akarok használni, annál 90%-ban pont a Pro tulajdonságai jönnek be. Illetve, ha Airt vennék Pro helyett, akkor rá sem jönnék, hogy ez mennyivel szélesebb körben használható a saját tevékenységi körömben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung galaxyS8ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs