Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey
    titán

A nejemnek van csak 1 androidos samsung telója, semmi másunk nincs olyan oprendszeren.

A minit én is anno kaptam értékesítési verseny során, ezért van az is. :)
    A Tab-os support megjegyzésed alatt mit értesz pontosan?

Szülők se az androidot, se az IOS-t nem ismerik, így ebből a szempontból mindegy, milyen készüléket kaptam édesanyám.
    Azt a megoldást keresem 4:3 8 collban, ami ár/teljesítmény szempontjából jó lenne neki neten nézelődéshez, mert apum a laptopot használja állandóan, így anyum nem tud semmi sem megnézni, ha akar időnként ezt-azt.

Azért szülöknél érdemes figyelembe venni a szokásokat is, én is figyeltem, hogy miként használják az eszközöket és úgy döntőttem, hogy android vagy windows lesz a megfelelő mivel néha a forókat is le szeretnék menteni, esetleg átmásolni dolgokat a pendrive-ról és nem biztos, hogy olyannak aki most kezdi a tabletezést az iOS megfelelő lenne, persze jobb böngészni, játszani meg stabilabb de felhasználás szempontjából egy OTG képes android olcsóbb és aszülöknek jobb döntés volt. Én mindent megtudok oldani iOS alatt de sokan nem és nem feltétlenül fogják megérteni, hogy itt miért így működik.

Új hozzászólás Aktív témák