- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Saját tapasztalatból állíthatom, hogy nem áll vissza minden pontosan, úgy ahogy volt minden adattal.
A Icloud és Itunes backupja véleményem szerint a legjobb a 3 (táblagépes) rendszer közül, de nem klónozást csinál. (és nemcsak azért, mert Icloud mentési lehetőség sincs minden alkalmazásnak)
Közel 2 hónapja volt egy problémán itt a fórumon, fel is vetettem, elég alaposan körbejártam a témát külföldi fórumokon is, személyesen is voltam bent több üzletben.Megerősítették, hogy léteznek olyan alkalmazások, aminél nem valósul meg a teljes áthozatal - user errort kizárva. Apple alkalmazásoknál a legjobb a mentés (sőt a titkosított több adatot ment el), de említettek néhány népszerű alkalmazásr, ahol probléma lehet, de azokat nem jegyeztem meg, mert nem volt számomra lényeges (játékok, talán a viber egyes részei, stb. de csak rémlik, hogy ezeket mondták )
A problémámra választ keresve találtam néhány backup programot, azonban ezeknek a klónozó része fizetős, így nem próbáltam ki.
Helyette felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, akik segítettek az adatok visszaszerzésében, de az nem Icloud vagy Itunes mentés volt, mert az ezt nem tudta.Tehát én saját tapasztalatom alapján írtam és állítom hogy egy Ipad és egy visszaállított Ipad nem ugyan az

Új hozzászólás Aktív témák
- SUSE Linux
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest