Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Saját tapasztalatból állíthatom, hogy nem áll vissza minden pontosan, úgy ahogy volt minden adattal.
A Icloud és Itunes backupja véleményem szerint a legjobb a 3 (táblagépes) rendszer közül, de nem klónozást csinál. (és nemcsak azért, mert Icloud mentési lehetőség sincs minden alkalmazásnak)
Közel 2 hónapja volt egy problémán itt a fórumon, fel is vetettem, elég alaposan körbejártam a témát külföldi fórumokon is, személyesen is voltam bent több üzletben.Megerősítették, hogy léteznek olyan alkalmazások, aminél nem valósul meg a teljes áthozatal - user errort kizárva. Apple alkalmazásoknál a legjobb a mentés (sőt a titkosított több adatot ment el), de említettek néhány népszerű alkalmazásr, ahol probléma lehet, de azokat nem jegyeztem meg, mert nem volt számomra lényeges (játékok, talán a viber egyes részei, stb. de csak rémlik, hogy ezeket mondták )
A problémámra választ keresve találtam néhány backup programot, azonban ezeknek a klónozó része fizetős, így nem próbáltam ki.
Helyette felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, akik segítettek az adatok visszaszerzésében, de az nem Icloud vagy Itunes mentés volt, mert az ezt nem tudta.Tehát én saját tapasztalatom alapján írtam és állítom hogy egy Ipad és egy visszaállított Ipad nem ugyan az

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Futás, futópályák
- One mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest