Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Süvi

őstag

válasz Ragnar95 #14517 üzenetére

Saját tapasztalatból állíthatom, hogy nem áll vissza minden pontosan, úgy ahogy volt minden adattal.

A Icloud és Itunes backupja véleményem szerint a legjobb a 3 (táblagépes) rendszer közül, de nem klónozást csinál. (és nemcsak azért, mert Icloud mentési lehetőség sincs minden alkalmazásnak)
    Közel 2 hónapja volt egy problémán itt a fórumon, fel is vetettem, elég alaposan körbejártam a témát külföldi fórumokon is, személyesen is voltam bent több üzletben.

Megerősítették, hogy léteznek olyan alkalmazások, aminél nem valósul meg a teljes áthozatal - user errort kizárva. Apple alkalmazásoknál a legjobb a mentés (sőt a titkosított több adatot ment el), de említettek néhány népszerű alkalmazásr, ahol probléma lehet, de azokat nem jegyeztem meg, mert nem volt számomra lényeges (játékok, talán a viber egyes részei, stb. de csak rémlik, hogy ezeket mondták )

A problémámra választ keresve találtam néhány backup programot, azonban ezeknek a klónozó része fizetős, így nem próbáltam ki.
    Helyette felvettem a kapcsolatot a fejlesztővel, akik segítettek az adatok visszaszerzésében, de az nem Icloud vagy Itunes mentés volt, mert az ezt nem tudta.

Tehát én saját tapasztalatom alapján írtam és állítom hogy egy Ipad és egy visszaállított Ipad nem ugyan az :)

Új hozzászólás Aktív témák