- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Macrodroid
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
silmatauki
őstag
"Notability, PDF Expert, OneNote és MS Word esetében nekem még egyszer sem fordult elő az említett esemény, bár igaz, hogy én még csak két hónapja használom a Pencilt és jegyzetelésre használom, rajzolni csak ábrákat szoktam."
Volt egy unalmas órám (repülés), így egy csomó írástesztet végeztem most a Notability-vel (Pro 12.9, legutolsó iOS10.1b, hivatalos, legújabb Notability, Apple Pencil), a Handwriting > Palm detection ki- és bekapcsolt állapota mellett. A tesztek során a tenyerem mindig a képernyőn volt.
Az eredmények: függetlenül a kapcsoló állapotától, ugyanolyan százalékban történt meg a következő két eset vmelyike:
- amikor elkezdesz írni, a program nem érzékeli azt, hogy írsz, azaz nem történik semmi (nem hagy nyomot a toll). Fel kell emelni a tollat ahhoz, és újrakezdeni az írást, hogy immár legyen nyoma.
- írsz, írsz, és amikor felemeled a tollat, minden, az előző tollfelemeléstől (+ leengedéstől) addig írt eltűnik. Ez nagyon-nagyon zavaró akkor, ha sokat írtál tollfelemelés nélkül.Ilyenek folyamatos, gyors írásnál kb. percenként (gyak. fullscreen landscape-sorokban számítva 2-3 soronként) egyszer történnek.
Ugyanekkora a problémaarány az Apple saját Notes rajzolójával. (Ott persze pluszban nincs tenyérérzékelés, azaz a tenyér simán ugyanúgy “nyomot hagy”, mint a toll.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Visszatér a Defender of the Crown: még idén jön a The Legend Returns
- Netfone
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AliExpress tapasztalatok
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- samsung galaxy tab s9 128gb
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Tab S10 FE 8/128GB - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest