Hirdetés
- iPhone topik
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az volt hogy volt rajta pin, de repcsi módban volt. Arab vagy valami fura betűkkel, volt a nyelve...
Rádugtam gépre reseteltem, hogy itunes felismerje. (ekkor rányomtam, hogy visszaállít)
Nu akkor első bejelentkezésnél már magyar lett
De írta is hogy lockolva vagyon.
Ezután akkor megnéztem a sorozatszámát visszakerestem, hogy hátha kiír valami hasznosat az oldal, vagy pl ilyesmi hogy "üzenj a tulajnak" de ilyen nincs az oldalukon.
Szóval most itt tartok. Holnapra válaszolnak majd az ügyfélszolgálatosok, hogy mit tudnak ezzel a helyzettel csinálni.
Tudom, hogy nekem nem adják meg 3. fél adatát. De hátha neki a tulajnak elküldik az én elérhetőségemet (mert én kértem is ezt). Akkor van esély rá hogy visszakapja a kicsi lánya/fia, mert tele volt játék értesítővel a kütyü
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De írta is hogy lockolva vagyon.