Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iginotus
addikt
válasz
Ragnar95
üzenetére
Az volt hogy volt rajta pin, de repcsi módban volt. Arab vagy valami fura betűkkel, volt a nyelve...
Rádugtam gépre reseteltem, hogy itunes felismerje. (ekkor rányomtam, hogy visszaállít)
Nu akkor első bejelentkezésnél már magyar lett
De írta is hogy lockolva vagyon.
Ezután akkor megnéztem a sorozatszámát visszakerestem, hogy hátha kiír valami hasznosat az oldal, vagy pl ilyesmi hogy "üzenj a tulajnak" de ilyen nincs az oldalukon.
Szóval most itt tartok. Holnapra válaszolnak majd az ügyfélszolgálatosok, hogy mit tudnak ezzel a helyzettel csinálni.
Tudom, hogy nekem nem adják meg 3. fél adatát. De hátha neki a tulajnak elküldik az én elérhetőségemet (mert én kértem is ezt). Akkor van esély rá hogy visszakapja a kicsi lánya/fia, mert tele volt játék értesítővel a kütyü
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De írta is hogy lockolva vagyon.