Hirdetés
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, segítségre lenne szükségem. Tegnapig volt egy működő JB-s 9.3.3as rendszerem, egyszer csak a JB megszünt, mondom akkor majd lefrissítem 9.3.4 re mert már ugyis van müködö JB.Na frissítés után rájöttem, hogy még sincs. Most meg valamiért nem tudom visszaállítani a régi 9.3.3at. Próbáltam Macbook OSX alatt, próbáltam Win10 alatt mind 2 gépen ugyan az. Kibontja az ituns a telepitendő verziót és kezdeni felrakni akkor kiirja, hogy:
Az iPad nem frissíthető, Ismeretlen hiba lépett fel (3004)
OSX alatt pedig valami 3192 hiábt ir ki.Utána kerestem mind 2 gépen a host filból kellene kitörölnöm az apple címét, de nekem egyik gépen sincs benne. Reggel 9 óta ezzel a kinlódok holnpa meg utazok el...legjobbkor jött mondhatom..
Valakinek valami ötlete? Tüzfal nincs amugy, meg ami a vicces, hogy pont 4 nappal ezelött sikerült ugyan igy visszaálítanom ugyan azt az FW-t, hiba nélkül. Már leszedtem újból hátha megsértül, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Hibátlan iPad 10. generáció 64Gb Wifi, kék
- Google Pixel 10 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Dell Latitude 5340 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs