Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Köszönöm szépen. Egyébként milyen módszerrel kell áttennem az iPad-re az átkonvertált fájlokat? Írtad az email-es verziót, amit te használsz, de mivel kezdő "almás" vagyok
nem minden világos (eddig android platformmal dolgoztam, ez az IOS még idegen számomra). Számítógépről kábellel, vagy más megoldás is szóba jöhet (pl. bluetooth vagy icloud)? Írnál (vagy írnátok) erről néhány mondatot? Köszönöm.U.i.: Nektek is köszönöm (#13493) joey20 és (#13494) Oldman2!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
nem minden világos (eddig android platformmal dolgoztam, ez az IOS még idegen számomra). Számítógépről kábellel, vagy más megoldás is szóba jöhet (pl. bluetooth vagy icloud)? Írnál (vagy írnátok) erről néhány mondatot? Köszönöm.