Hirdetés
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madMate
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni 1. generációs iPad-ről lenne szó.
A sztori: szállodában dolgozom, a vendég otthagyta az ipad-ét és mivel nem jelentkezett érte, 3 hónap után megkaptam. Próbáltam bekapcsolni, nem reagál. Töltőre rádugva villog az Apple logo. Sokat utánaolvastam, mondom miket próbáltam:- Hagytam töltőn 10-12 órát, szóval nincs lemerülve.
- Power és Home gombot ha nyomva tartom, megjelenik ez: http://cdn2.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3448684/iPhone-exit-recovery-mode-1.jpg
(usb kábel, nyíl, iTunes logó)
- PC-re csatlakoztatva legfrissebb iTunes nem ismeri fel az eszközt, eszközkezelő > USB-vezérlőknél sem jelzi ki, hogy bármit is csatlakoztattam, DE amint rádugom a gépre ugyanúgy viselkedik mintha hálózatról tölteném.
- Ha nincs hálózatra, vagy gépre dugva USB-vel, semmire nem reagál, teljesen halott.Szóval gondolom nem kuka az eszköz, max szoftveres baja lehet, (esetleg akksi?) csak nem értem, ha gépre csatlakoztatva elkezd villogni az apple logó, és az itunes-os logot is elő lehet hívni, akkor miért nem látom az usb portoknál hogy ismeretlen eszköz csatlakozott vagy valami? (végigpróbáltam az összes porttal)
Ha valami ötletetek lenne, írjatok! Köszönöm!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Használt Radiolink AT10 II távirányító készlet / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest