- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
madMate
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni 1. generációs iPad-ről lenne szó.
A sztori: szállodában dolgozom, a vendég otthagyta az ipad-ét és mivel nem jelentkezett érte, 3 hónap után megkaptam. Próbáltam bekapcsolni, nem reagál. Töltőre rádugva villog az Apple logo. Sokat utánaolvastam, mondom miket próbáltam:- Hagytam töltőn 10-12 órát, szóval nincs lemerülve.
- Power és Home gombot ha nyomva tartom, megjelenik ez: http://cdn2.pcadvisor.co.uk/cmsdata/features/3448684/iPhone-exit-recovery-mode-1.jpg
(usb kábel, nyíl, iTunes logó)
- PC-re csatlakoztatva legfrissebb iTunes nem ismeri fel az eszközt, eszközkezelő > USB-vezérlőknél sem jelzi ki, hogy bármit is csatlakoztattam, DE amint rádugom a gépre ugyanúgy viselkedik mintha hálózatról tölteném.
- Ha nincs hálózatra, vagy gépre dugva USB-vel, semmire nem reagál, teljesen halott.Szóval gondolom nem kuka az eszköz, max szoftveres baja lehet, (esetleg akksi?) csak nem értem, ha gépre csatlakoztatva elkezd villogni az apple logó, és az itunes-os logot is elő lehet hívni, akkor miért nem látom az usb portoknál hogy ismeretlen eszköz csatlakozott vagy valami? (végigpróbáltam az összes porttal)
Ha valami ötletetek lenne, írjatok! Köszönöm!!!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest