Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Yettel topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Fotók, videók mobillal
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Bravó, továbbra is neked áll feljebb azok után, hogy bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem volt igazad

Tehát ha igaza van az embernek és ez később be is igazolódik, az okoskodás, de ha mindenki más számára egyértelmű és csak te értelmezed félre a dolgot, majd még ki is állsz a lehető leghangosabban a hülyeséged mellett, az a normális, ok, minden világos...
Egyértelmű választ adtam, neked áll megint feljebb a dolog, hogy egy másik topikra mertem hivatkozni, ahova még pár órája ugyanezen kérdésben írtál, de nyilván mekkora baromság volt azt feltételezni, hogy ezek után elolvasod, amit oda leírtak.
Azzal jönni meg, hogy én mikor tévedtem konkrét példa nélkül elég nagy öngól a jelenlegi ténykedésed után...
blakey: bármit is írunk, az csak falra hányt borsó, akárhány forrásból igazolódik be, hogy tévedett a kolléga, úgysem fogja elismerni, inkább mindenki más lehülyéz és személyeskedik, az sokkal egyszerűbb, mint beismerni, hogy nem volt igaza az embernek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest