-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Sziasztok!
Problémáim akadtak a hanggal (iPad Mini 2 iOS 8.1). Néha bekapcsoláskor mikor kéri a kódot az első kattanás megvan, de a 2. számnál már elhalkul és utána semmilyen hangot nem lehet kicsikarni belőle. 1 vagy több újraindítás segíteni szokott, de akkor is idegesítő. Majdnem minden második indításnál előjött. A héten viszont teljesen eltűnt a hang.... Restore-t terveztem, de gondoltam előbb megkérdezlek titeket. Illetve a software frissítés megoldhatná a problémát ? Nem tudom verzió-hibának számít-e ez, kinél fordult még elő.... Ha nem muszáj nem frissítenék.
ui.: Gari tavaszig még van rá, szóval ha hardware probléma lenne be tudnám adni szervízbe
Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2" colos kijelző
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest