Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok segíteni, ipad-ben nincs tapasztalatom appok terén. Olyan médialejátszó progit keresek,ami viszi a szokásos default fájlokat, valamint az AC3-mat is, továbbá tudjon magyarul is
Előbbi kettőre találtam csomó appot, de unokatesóm fiának az ipadjére kellene, és így jó lenne, ha tudjon magyarul.
Eddig tanácsoltam nekik az OPlayert, plusz az írta, hogy van az AC3-DTS killer progi, amivel át lehet konvertálni egyszerűen az Ac3 hangsávot AAC-re, de ez meg valamiért nekik nem fut a laptopjukon, kb nekem egyszerűbb giftként elküldenem egy appot nekik, mintsem órákig keresni, hogy miért nem megy az a progi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest