Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Remélem ti tudtok segíteni, ipad-ben nincs tapasztalatom appok terén. Olyan médialejátszó progit keresek,ami viszi a szokásos default fájlokat, valamint az AC3-mat is, továbbá tudjon magyarul is
Előbbi kettőre találtam csomó appot, de unokatesóm fiának az ipadjére kellene, és így jó lenne, ha tudjon magyarul.
Eddig tanácsoltam nekik az OPlayert, plusz az írta, hogy van az AC3-DTS killer progi, amivel át lehet konvertálni egyszerűen az Ac3 hangsávot AAC-re, de ez meg valamiért nekik nem fut a laptopjukon, kb nekem egyszerűbb giftként elküldenem egy appot nekik, mintsem órákig keresni, hogy miért nem megy az a progi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest