Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
envagyok
üzenetére
Sikerült a helyéről kikapnom az NVME SSD csavartartóját (kijött a lapból, pedig nem voltam nagyon erős), a hozzá adott rögzítő csavar finoman szólva kacat, a gallér része nem egyenletes, ha cak simán behajtom, belecsipett volna a szélső chip-be.

Megoldottam, találtam egy alaplap alá való távtartó bolhát, azt finoman betekertem, és csinált magának kb. 0,3 mm-es mélységű menetet, szépen sikerült tövig behajtanom, rendesen meg is szorult, meg kerestem bele egy kisebb fejű csavart, így már tökéletes.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A másik:
Az EPS csati finoman szólva sem a legjobb helyen van, ha az ember hátsó 140-es ventit/radiátort szerel be, akkor nehézkes a csatlakoztatás.
Még egy szösszenet:
a FAN csatik kiosztása nem a legszerencsésebb, ráadásul szorosan egymás mellett van a CPU socket alatt a CPU_FAN és az egyik SYS_FAN - 3 pines, így a SYS_FAN-ba 4 pines csatit nem lehet bedugni - ezt majd egy toldóval megoldom - a 6 hengeres XEON miatt nem baj ah a VRM is kap egy kis közvetlen légáramlást.

A másik SYS_FAN meg a lap legalján van, meglehetősen messze mindentől (én oda ezért a pumpát dugtam
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover Pro / 4/64GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).
rup1u5