- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom hogy az már korrózió volt e, de igen, ott dzsuvás volt rendesen. Ezt le is lett takarítva, de semmi.
#6594 envagyok: Sajna nem a ram szólt el, próbáltam másikkal és azzal is ugyanaz. Proci foglalatot meg már akkor tisztítottam, amikor észrevettem a bajt, meg ma is átmentem rajta egyszer. Tovább meg nem merem már piszkálni, hátha csinálok elb*szok rajta valamit még pluszba. Szerelőhöz nem biztos hogy elviszem, pluszba rákölteni nem szeretnék.
#6595 rup1u5: Maga a loop le volt tesztelve külön, nem az alaplap mellet, semmi probléma nem volt, meg még az elején sem amikor rákerült minden a lapra. Pár óra illetve stresszelés után kezdte el ereszteni. Így jártam sajnos, legalább nem a main konfigomat b*asztam el!
Másik X79-re nem hiszem hogy be fogok ruházni, inkább akkor ugrok egyet (X99) vagy esetleg még egyet (X299), bár akkor meg majdnem felesleges az AM4-es konfigom...
-
-
Akkor offos a dual channel is
Manualban a procihoz közelebbi kék-be kell rakni, amiből sajnos csak az egyik megy. Mindegy, így jártam sajna.
Próbáltam pedig letisztítani a hátulját is ma is meg tegnap is (látszódott a víz nyom ott is, meg még elég sok helyen), de nem segített rajta ezekszerint. Eddig úgy néz ki mást nem vágott tönkre. Procira is gondoltam, visszaraktam bele az E5-1603-at de azzal is ugyanezt csinálja.
-
Hát én is bízok benne hogy semminek nem lett baja
HD 6970 miatt kezdtem el vizezni, ahhoz sikerült egy EK blokkot szereznem, mondom csinálok egy full vizes konfigot, úgyse volt még. Hát lehet előbb tesztelni kellett volna külön hogy biztos nem fog ereszteni sehol, na mindegy
Én eddig 4,5-ig húztam a 4930K-t, tovább még nem nagyon próbáltam.
#6586 Czmorek: Az lesz majd igen, aztán bízok benne hogy minden okés.
-
-
5leteseN
senior tag
a megnyugtató válaszért mindenkinek.
A 2x2640v1-et tervezem lecserélni a rövidesen a "fillérekért-az-eBay-ről" kategóriássá váló 2670v2, vagy méginkább a 2680v2-re.
Mindkettő 115W-os az eredeti 95 W helyett. Ez a különbség -szerintem- "elmegy" még az eredetileg 95W-os 2640v1 hűtéssel, de a 2690v2 már 130W-os.
Kevesellték is a passmar által mutatott javulát, és itt már 130W-os a TDP!Más, de "Sőt"
+
: Még az is felmerült bennem, hogy egyesével cserélem, mert egy 2680v2 alig tud kevesebbet a max 115W-jából, mint a két 2640v1 a 2x95W-ból.
...azon ritka esetben, amikor erre teljesítményre egyáltalán szükség van.Még egy "Más": Most egy GTX960 van benne, mi van/lesz kihasználva majd a végleges 2x2680v2 esetében vajon?
A napokban nem láttam "pölö" az eBay-en "megéri-áras" gfx-et.
Milyen VGA teljesítmény illeszkedik szerintetek - kb és majd- a végleges 2x2680v2-höz?
-
5leteseN
senior tag
Előtte üvölt, és utána is a "hangos asztali" kategória! ...nálam/nekem:ML350p G8.
Jut eszembe: a tápcsatlakozó szabványos volt a videóban? ... vagy ismét sikerült "neves gyártók" módon egyedit kitalálni a HP-nek is...és még felmerült kérdés nálam: a v2-es procikhoz mechanikai jó a jelenlegi v1-es hűtője, vagy kell ebből is egy v2-es.
Ha jó, akkor "csak" a kb. azonos hőleadási szint a fontos az új CPU-nál? ...gondomlom én, logikusan.
-
5leteseN
senior tag
Az alaplap elején van kimondottan VGA-nak tápcsatlakozó, kettő oldalanként, de nem találom, hogy mi a kiosztás. Van viszont MolexHDD=>VGA-táp átalakító itthon, azzal egyszerűen megoldom.
A zajjal van inkább gondom
Van benne 5
gázturbinahűtőventillátor, "szigorú"...Nekem/szerintem ezen múlik a gép jövője, hogy megoldható -e ez a gond ésszerű kereteken belül.
Megoldás? ...a kukán kívül?Az alaplap 75W-ot ír a 16x-es PCIe-re, és max 225-öt a másik táplálására, mint maximum.
Ez a hsz az előzőkre ment, de nem találtam, hogy hogyan lehet egy hsz-en belül több személynek válaszolni.
...hogyan lehet?
...és
!
-
rup1u5
Topikgazda
Elvileg támogatja a lapod a Xeonokat is.
5leteseN
Szerintem felejtsd el az egészet és vegyél inkább használtan egy AM4-es konfigot. Most hogy jön az AM5 biztos tele lesz velük az apró. Nincs értelme két 2680 V2-nek SLI-vel, pláne most mikor elszállnak a rezsiárak. -
Ajj srácok.
800W-ot kergettem át a lapom, a ramokra rakott ventiktől érkezett valami minimális airflow a VRM-re és hideglangyos volt.
Túl van értékelve ez a borda téma. A jól méretezett fázisok, nagy felület, légáram többet ér, mint egy rossz borda.
(Pl. kb. minden X79 lap, ahol a VRM fele a lap hátulján van és egy alu LAP takarja, kvázi hőszigeteli)Amúgy nincsenek meg a bordák, naked jött a lap, a proci meg máshonnan, az is ES.
Ilyen csúfságokat tud: -
rup1u5
Topikgazda
-
-
Még aránytalanul drága az AMD. Skylake procik már 10-20eft körül is vannak igaz ES verzióban. Tr4-be alig van választék és csak 4 csatornás.
Epyc jöhetne Socket SP3-al de abból meg alig van ES már ha van.
Majd Cascade lake-re válltok ha lesz olcsón (50e max) valami 24-28 magos ES. Bár most vám miatt bukó minden.
-
zsid
senior tag
Felénk rengeteg ECC RAmot hírdetnek marketplace-en,pl:
SKHynix 8Gb DDR3 Dual Rank Rdimm ECC 1600MHz CL11 ~3300/db
Samsung 8Gb DDR3 Dual Rank Rdimm ECC 1333MHz CL9 ~3300/db
SKHynix 16Gb DDR3 Dual Rank Rdimm ECC 1866MHz CL13 ~6600/db
( az árak kerekítve átszámolva forintra). Ha lenne valami LGA2011-es rendszerem akkor egy 2*8GB-os DDR4 kit áráért kapnék kis engedménnyel úgy 96GB Ramot
Sajnos egyelőre LGA2011 még nincs itthon. -
Kovács86
tag
Igen, duál-CPU, az E5470 4 magos, 3,3 GHz-es, az(a két darab) már halandónak(nekem) bőven elég, 3-4 évig, 24-32-(de inkább)48-64GB RAM-mal főleg.
Nemtom' most mi van benne(CPU).
Kicsit fogyaszt többet az 5470, mint az E5 sorozat kb. 10%-kal jobb teljesítményű típusai. (...ha jól néztem.)
A RAM-mal nem leszek (ár) gondban, ha kell még?A VGA-nál az nVidia GefForce 750Ti LP ritka és "drága".
Van esetlen valami ami hasonló teljesítményű, fogyasztású és árú ami javasolt bele?(Köszönet az eddigiekért is:
)
-
De, egyre hülyébb vagyok.
Nagyon hétfő van...vagy áh mindegy. Letagadom, kitöröltetem a modikkal.
Azaz nem gondoltam volna hogy még használ valaki 771-est, mármint oké jó cucc de háát nem is tudom már kissé eljárt felette az idő.
Lényeg hogy ha csak netezni kell akkor akár melyik E54xx jó bele. De dualba akár E52xx széria is jó. -
Sockettől a ramslotig akármi. Meghajott lap is lehet félig érintkező ramokkal.
X79-X99 tipikusan az ahol a proci imcje sérülékeny, nem egy procim volt csatornahibával (x58-nál meg inkább lapon szállnak el a csatornák.) Lapok meg idősek sajna. Nehéz végignyomozni. (s3647-re szintén jellemzőek imc hibák)
Whea-t nekem csinált 2643v2 ES kínai gyenge vrm-es lapban, szóval vrm is lehet. Ecc reg meg alapból stabilabb és lehet pont a rossz vrm vagy lap hibáit még el tudja fedni. -
rup1u5
Topikgazda
Igen, az a 8db 4szögletű lesz az! Az enyémen így néz ki:
Én ezekre tettem bordát és nyertem 20 fokot. Látszik a képen hogy hiányzik egy pár a te lapodról. Gondolom az Extreme11-en kettővel több van és ugyan azt a nyákot kapta. -
Vrm meg tud dögleni, nekem az asus lapomon döglött egy fázis. Egyik proci nem is turbózik rendesen ez miatt.
A lapon még a ramslot és az oldali áramkör szokott megdögleni, az csinál ramhibát vagy el is dobja a ramot. (X58-nál tipikus de x79 is csinálja.) Régi lapok ennyi év után sajnos meg tudnak fáradni. -
Második? Én a 2697v2-est egy 4 pinessel teszteltem, csak a v3 nagyobb unlockedek miatt raktam 4-8pin adaptert, de a kínai lap alapból nem igényli. Az igaz hogy a 4 pinnel langyos volt a kábel prime95 alatt. De hogy kettő 8 pin kelljen hozzá az szerintem túlzás, azaz messze túl vannak méretezve ezek a kábelek. Régi százakárhány w-os prescottok többet ettek húzva mint ezek a procik aztán csak 4 pines volt hozzájuk.
-
-
-
Pubszon
veterán
Nem tudom, nekem a 4x8GB G.Skill 2133-on megy már kb azóta mióta megvan, hiba nélkül.
2400-asok, lehet azt is tudná a lap, sőt, de nem látom értelmét. Azért a QC magas órajelen rendesen terheli az IMC-t.De esetedbe a RAM-on múlik, hogy mennyit tud. Ha nekem megy a QC 2133, akkor neked is tud a lap legalább ennyit.
-
Pubszon
veterán
Nekem Extreme 6 szolgál már 3 éve mikor is egy villám tarolt otthon.
-
-
Mondjuk nálam a sandy is ment DDR3 1866-on, de furcsa módon nem minden lap tudta. A 4650-es visszaesett 1600-ra most a legutóbbi x79t v6 lapban. De a huananzhi x79-4m -be meg még a 2620-as is ment 1866-on igaz csak dualba mert két slotos a lap. Ivy-t próbáltam 2133-on és nem ment, de ezek mind a lapok hibái.
-
A huananzhi x79-4m lapomon volt m2 és nvme is egyben, meg olyan x79 lapom is ahol az m2-t jumperelni kellett a sata mellett, gondolom a satát fordította bele a csatiba kézzel lábbal valahogy. Csak ezek szerint nem mindegyik lap tudja ezt.
Egyénként pont A2000 van a lapban tesztnek. Csavarom nem volt de megy így is csak fektetve van a gépház. -
-
rup1u5
Topikgazda
Nekem a 2400-as TridentX-eim a kedvenc!
Nem is tudtam hogy egészen 3200MHz-ig elmentek ezzel a sorozattal!(#6051) Tiszteletes
Érdekes. Nálam 4.4GHz-en ugyan ilyen időzítésekkel, CR2-n jobb eredményeket produkált.
Szerintem ott még nem teljesen kerek valami.Valamiért nálam egy program sem detektálja rendesen a CPU órajeleit.
-
Czmorek
aktív tag
Én is úgy gondolom, hogy ez nem rossz eredmény, s terhelés alatt is nagyon jól funkcionál. 5másodpercenként loggolta az Everest a hőmérsékleteket.
Ezen az alaplapon volt hátul egy alumínium lap gyárilag. ezen sok hőt le tud adni ha van ami elfújja onnan.
Az eggyel kisebb tesóján (Formula) dolgozok amin nincs gyárilag ott semmi.Főpróba.
Itt még nincs thermal pad, s 1-2 helyen még kiköszörültem belőle azóta ahol közel van érintkező az alaplap felől. -
Hát én a kissebb 6-8 magos xeonokhoz 2500Ft-os Deepcool Gamma Archert használok.
Bár azok kis órajelűek ilyen 3ghz környékén elég neki 8 maggal is (95w ig ajánlott). 2678v3-asra meg TX3 klónt használok bőven elég rá. Bár haswell alapból alig melegszik 3ghz környékén. Sandy, ivy melegebb.
Érezhető hogy hűvösebbek a xeonok, talán jobb minőségűek.
Unlockossal nem foglalkozok ott lehet kellenek a nagy dögök. -
Tiszteletes
aktív tag
A stabilitást én a szintetikus tesztek helyett valós alkalmazásokkal mérem. Ha ráveszem magamat, hogy visszatérjek a Wot világába, ne adj isten egy kis PUBG és egyikből se fagyok ki, úgy ki merem majd jelenteni, hogy stabil. Csak a szorzót 46-ra átlőve már nem indult a win 1,285v-os manuális fesszel sem. Nem tudom, hogy így 45-ön mi az ami kiakasztaná.
Mit mérjen a CPU-Z? Mire gondoltál?
-
Zotya984
senior tag
Megmértem. Átlag 80W betöltött winfos mellett. De ha energia takarékra kapcsolok akkor sem megy lentebb 70W nál. CPU prime 95 el terhelve felmegy a fogyasztas 207-209W ig. Ha a szőrör fánkont beindítom mindez mellé akkor átlépjük a 300W ot egy kicsivel. Mind ez cpu allcore 3.9 és 1060 6gb 100%TPD.
Ha felcsavarom a vga-t 116%-os TPD re (ez a max msi afterburnerben) és a procit 4.2GHz re akkor 357W a max fogyasztás prime+furmark alatt.
Ami furcsa hogy 4.2 - őn és 3.9 - en is ugyan annyit eszik a proci. Itt valami mókuskodás van. Teljesítmény nől mert a performance teszt mutatja a növekedést de a fogyasztás az nem. Max vannak ilyen csúcsok induláskor. -
Valami szar volt a palacsintába mert most megy, de kézzel állítgattam random dolgokat biosnál a power résznél.
Azaz 3ghz-ig látszólag. De hwinfóba nem megy 3ghz fölé viszont all core megy annyit. Valamelyik C state okozza a kékhalált nem a turbó mégsem. Most végigpróbálom az összeset. C3 és C6 reporting disabled meg cstate limitet állítgatom. Ez majdnem eléri a 2673v3 pontjait!
Esélyes hogy a táp nem bírja a túl hirtelen ingadozásokat, azaz kis fogyasztású és max turbó között i váltást. -
rup1u5
Topikgazda
Céges laptopom egy HP ProBook 650 G2, i5-el. Mikor Teams-en megy a céges meeting már nem nagyon tudok dolgozni mellette mert 80-100%-on van a CPU. Outlook, Excel, Chrome, IE, Teams meg még néhány apróság szokott futni mellette. Persze lehet, hogy azért mert ez csak 2 mag HT-val.
-
Nekekem az a tapasztalatom hogy messze kevesebbet esznek a xeonok mint az asztaliak. Single 12 magos 2678v3 50w idle, 200w körül játékok alatt az egész gép fogyasztása. Dualt nem mértem le. 4620-as xeon meg passzívba ment nálam sokáig 95w tdp-vel.
Ami megdobja az a nagy órajel.
1620, 1660-ast majd lemérem ha lesz időm.
Meg akkoriban a tdp közelebb volt a valós fogyasztáshoz, talán a kevésbé agresszív turbó miatt. -
rup1u5
Topikgazda
Oh hát ezt nagyon benéztem!
Pedig még az intel ark oldalát is megnéztem és esküszöm, hogy lga1366-ot látott a szemem.
(#5879) Kovács86
"pár napot rászánok a "Xeon 2620 CPU tuning" programra"
Nem lesz szükséged napokra!Rögtön az elején ki fog derülni, hogy 0 tuning lehetőség van abban a lockos prociban, pláne occsó kínai lapban.
-
-
rup1u5
Topikgazda
Milyen ramokat használsz?
Hátha ez segít.
Annyi még ehhez, hogy én stabil 4.5GHz-hez kitoltam a Short Duration, Long Duration, Core current Power Limit-et 500-ig. -
rup1u5
Topikgazda
-
rup1u5
Topikgazda
Én itt vettem az enyémet.
Alkudni is lehet. -
rup1u5
Topikgazda
Ebay-en ki lehet fogni normális áron csak figyelgetni kell. És a normális ár alatt £80-£100-t kell érteni ezeknél a lapoknál. 25K-ért nem fogsz kapni, pláne ahogy a forint kinéz mostanában! Szerencse hogy nem forintban kell beosztanom a napi betevőmet már régóta! £100 volt a legolcsóbb lap amit találtam és azt alkudtam le £90-re. És ez még olcsó volt mert £150-től indulnak a dobozos példányok! Hátlapon kívül semmi nem volt hozzá és a wifi nem működik rajta de a neten utánaolvasva kiderült, hogy ez egy típusbetegsége volt ennek a lapnak, hogy mindegyiken bedöglött a wifi. Ironikus, hogy 2015-ben 45K-t fizettem az AsRockért és most sem ér sokkal kevesebbet.
Egyre több lesz a kínai lap és egyre kevesebb a brand a következő években úgyhogy inkább felfelé fog menni az áruk szerintem. Ha nem megy el az ASRock akkor majd én is inkább elteszem a szekrénybe. -
rup1u5
Topikgazda
Már megint ezek a Kínai lapok
Elég érdekes a megközelítésed.
"7-8 éves ismeretlen előéletű lapért nem adok ki 40k+-ot, akármilyen atompéldány is."De egy összeguberált alkatrészekből, kérdéses minőség-ellenőrzési eljárások alatt összehegesztett és "újnak" hazudott, non-garis Kínai tákolmányért simán kiadsz 20K-t.
Mintha fordítva ülnél a lovon.£90 volt az Asus lapom ebay-ről és nem bántam meg, mert hasít benne a 1680 V2.
Nagyobb a sansz hogy ez a minden porcikájában minőségi lap tovább fog tartani mint egy "új" non-garis Kínai. Inkább adok 40K-t egy használt Asus-ért amiben rendesen tuningolni is lehet, mint 20K-t egy akármilyen kínai szarért.
Ezek a kínai tákolmányok a High-End Desktop platform kannás borai. És annyira nem is olcsók. Sosem vennék kínai lapot, akármilyen olcsó! Szivarból sem szívok szart! Inkább berendeltem USA-ból magamnak a doboz Acid Cold Infusion-ömet!
Azt meg várhatod, hogy 25K-ért majd X79 félkonfigot fogsz kapni "origi" brand lappal.
És ha az "origi" alatt bontatlan új lapot értesz akkor tényleg ki kéne venni a kezed a biliből!Az élet rövid ahhoz, hogy kommersz whiskey-t igyak, rossz szivart szívjak, csúnya nővel háljak vagy kínai alaplapot vegyek!
36K-ért van egy ASRockom!Gyere át a jó oldalra!
-
rup1u5
Topikgazda
Az nem lenne rossz!
(#5763) totyino77
Persze! Azért az turbózik 3.9-re de az én 1680 V2-m alapórajele 3.0GHz. 4GHz-en rendesen kihajtja a GTX 1070-et. Az alap turbo elvileg 3.9 lenne de nálam nem megy. Arra gyanakszom, hogy a lap nem bír a procival. Próbaképp most mindent autóra raktam és 3.1GHz-en megy az összes mag max. Remélem az Asus lappal jobban fog menni. -
Rosszul írtam de majdnem ugyan annyi az eredménye:
Prime95 in-place large fft 228-229w
Prime95 Blend teszt 230w
Cinebench R20 170w
Majd ha megérkezik végre az x79 lapom is akkor megnézem a többi procitis is: 1620 és 2667 lesz benne tesztre meg egy low power 8 magos ivy is. Ramoknak meg sima 1600-ra írt spdvel micron 1066-os faék ecc reg 4db.
Most egy korai es 2695v3-at várok a hétre az x99-be bár az már 145w Tdp és esélyes hogy sérült az imc-je. Meg úton van egy 2650v3 ES gyanúsan olcsón (13eft). Meg egy 2620v3 nem Es 5eft-ért postával alaplaptesztelőnek meg biost tesztelni. Az meg 6mag 12 szál 3.2ghz all core hackel nem rossz ennyiért, kb 4770 szint.
Szóval szerintem v3/v4 jóval takarékosabb mint a v1/v2. A 1620-as fogyija tuti el fog szállni max szorzón. -
Azért összevetném egy nagyobb 2011-v3-al. Fogyasztásban is.
Pl egy 2678v3 (alin ~40eft) egy 3600-assal. De persze all core turbo 3.3ghz és tdp limit nélkül. Nálam egy 2673v3 zabál 230w-ot blend teszten úgy hogy 4db 16gb-os modulokkal megy húzva (ami önmagában 75w-na írja a hwinfo) Ryzen szerintem hasonló lehet vagy több.
Valószínű nem lenne nagy lemaradásban a 2678v3-as teljesítményben miközben olcsóbb a ram hozzá jóval (ecc reg ddr3 kukából is kiesik annyi van és elég egy sima jobb chippes samsung 1066-1333 felhúzva 1866-ra vagy 2133-ra feszes időzítésekkel) persze inkább a 2700-as ellenfele.
Lapokból nem tudom mennyibe van egy am4-es, kínai x99 dzsunka van 20-22eft, jobbak inkább 26-32e között. Használt márkásak meg brutál túlárazottak.
1650v3 elenfelele lehet de ahhoz meg ddr4 kell és zabál mint állat úgy persze húzva gyorsabb a xeon mint a ryzen. Viszont az árelőny meg elveszik a drágább lap+ram miatt. -
-
rup1u5
Topikgazda
Nem méricskéltem különösebben csak játszottam és figyeltem.
65% körül volt a legmagasabb GPU kihasználtság. Sokkal kevesebb fps-em van. Gyakran mozog 40-50 között. Egyelőre nem húzogatom. Visszavettem mindent alapra mert már 4GHz-en is kékhalálozott. Megvárom az Asus lapot és majd abban próbálkozom újra tuningal. Remélem abban sokkal jobb lesz, különben begurulok, eladom az egészet a francba és váltok Ryzen-re. -
-
Azt nem tudom, de érdekesség képp, az i7 4820k@4,5GHz-en egy GTX 1060-al 210W-ot evett... Azért értem én hogy itt dupla mag van, meg 1060 helyett GTX 1070TI van, de basszus.. dupla fogyasztás?
rup1u5! jahh, konnektoros fogyi mérővel... van egy másik fogyasztás mérőm azért megnézem azzal is, van-e esetleg különbség a két készülék között... illetve még annyi, hogy 3db HDD és egy SSD van a gépben, ezek még némileg növelik a fogyasztást... -
-
aty-73
aktív tag
-
Zotya984
senior tag
Igen nekem megy a HT. Saját hülyeségem. Szeretem a "dinnyét". Meghát van egy ismim akinek i7-7700 procija van. Valami 60 körül vette. És nyomta a kemény szöveget hogy az ŐŐŐŐ procija majdnem 11k-t csinál PassMark-ban. Mondtam neki hogy van más megoldás is erre ami 15k-ból van meg nekem, kiröhögött. Egyszer meguntam és adtam neki TW-t hogy segítsen valami bagatel dologban. Egész véletlen kint maradt a képernyőn a fenti kép. Azt mondja pill cigiszünet.
HT-s dolog: Elemet szedd ki . . . A többit tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest