Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
-
harry
veterán
Jelentem, sikerült. Két .deb csomagot raktam fel, illetve lecseréltem az xorg.conf-ot. A csomagok viszont nem mentek fel 8.04-re, így kellett egy upgrade, de 8.10-nél gond nélkül megy, szerencsére
Nos igen, elvileg ezek a csomagok direkt 8.10-hez vannak, de ha forrásból fel tudjátok rakni (meg elvileg van .deb a régebbi/újabbakhoz is), akkor lehet menne másik verzióval is. Link. Furcsállom, hogy ha csak a TV van rákötve, akkor nincs autologin, míg ha van monitor is, akkor bejelentkezik...
-
-
Ironskin
csendes tag
Így van értelme igazán az ATOM-nak, well done
A KMZ tápjának halkításán én is próbálkoztam, de gyorsan kézzel "foghatóan-foghatatlanul" túlmelegedett. Ezért váltottam a Feel-re és külső AC/DC tápra.
A hőmérsékletem most rendben van IDLE:44fok, 100% 10 perc után 51fok.
A hűtésem most így néz ki:
Zalman32_Northq_Zalman32 -
Ironskin
csendes tag
Légtechnikai okokból harisnyáztam, és rádumáltak az UV-s csatikra, és ha már UV-s csatik akkor kell fénycső is, így ez is lett. Valahogy úgy jártam mint a pasi a viccben aki megvett egy egész kemping felszerelést pedig csak az asszonynak ment tamponért, de ha már úgy is el van szúrva a hétvégéje...
Csak érdekesség, de baromira tetszik.
A harisnyázás után egy rakás hely maradt a házikóban így beletettem.
Nem mentegetőzöm tovább, szép és kész.
Kikapcsolható és csak 8W-ot eszik.
Csajozós mi? -
Ironskin
csendes tag
-
PongiBandi
tag
Köszi a gyors választ.
A dilemma itt ugye az, hogy hasonló összegért 32 GB SSD vagy pl 750 GB Samsung SpinPoint F1. Nem mintha ennyi hely kellene a zenékre, dehát azért mégis...
Arra azért továbbra is kíváncsi lennék, hány másodperc alatt áll vissza hibernálásból kb. Itt a másik lehetőség egy instantboot képes alaplap, ahol kikapcsolás esetén újranidul a gép, betölti a windowst és sleep módba áll (1-3W fogysztással, ez még elmegy, nagy az akksim). Bekapcsolásnál sleep módbol áll fel a frissen betöltött win., úgy kb 4 sec alatt (állítólag). És amikor beülök az autóba, nem mindegy ugye hogy mondjuk 5 vagy 20 mp múlva kapcsol be a "rádió"
-
kingabo
őstag
"Kikapcsolható, illetve azt tudod beállítani, hogy ha van benne grafikus gari akkor automatán döntse el, hogy melyiket használja, vagy beállíthatod fixen hogy csak az alaplapit vagy csak a pci-osat."
Ez nem kapcsolja ki!! Ez csak annyit mond, hogy a kép menyik vga-n menjen a post alatt. Nálam pci-ra van állítva, de eszközkezelőben, vga beállításainál ugyanúgy megjelenik. -
MiQ
csendes tag
Ezt a házat csak akkor ajánlom, ha a gép egy külön szobában vagy pl. padláson lesz ahol senki sem hallja, mert iszonyú hangos az a kis 120-as táp benne.
Vagy ha eleve le lesz cserélve egy picopsu-ra ahogy nálam is. Plusz pont a háznak, hogy egy Noctua NCU6 kényelmesen elfér benne az eredeti chipset hűtő helyet. Így a ház hátulján lévő minimális fordulatszámon járatott 9 cm-es elszívóventivel 48-50 fok környékén tartható a chipset terhelt állapotban.
(Tervezem, hogy majd valamikor a közeljövőben rakok fel képeket is a gépemről...)
Üdv...
MiQ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged