Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
alibaba78 #4865 üzenetére
Hogy lenne már azon a képen CF nézd csak meg a GPU-Z ablakot mit ir alul!
Disabled(Crossfire Available) tehát itt 1.kártya ment csak a tesztben és azis csak 8x módban mert azért nem vettem ki a másik kártyát hogy 16x ben menjen csak a CCC-ben lett kikapcsolva a CF!
Ha a CF-es eredményemre vagy kíváncsi azt itt megtalálod
-
Moddingboy
Modder
válasz
alibaba78 #4445 üzenetére
Őszintén én nem állítgattam semmit. Ennek a proginak volt egy olyan funkciója, hogy "Auto Tuning" Azt lefuttattam és így állította be a dolgokat: [link]
[link]Mielőtt lefuttattam ezek az adatok voltak: [link]
Feltettem a prime-t, de... hogy kell ezt kezelni? Csak mondd, hogy mit csináljak és küldöm a képet az eredményekről.
Majd belejövök
-
Moddingboy
Modder
válasz
alibaba78 #4443 üzenetére
3,5Ghz körüli értéket szeretnék elérni, de az se baj ha több vagy kevesebb. Az a lényeg, hogy ameddig biztonságos.
Az alaplapomhoz kapott CD-n volt egy "TurboV EVO" nevű progi. Azzal próbálgattam húzgálni és ha minden igaz most 3,3Ghz-en megy.
Nade mind1... inkább meghallgatnálak téged, mivel ma kezdtem tuningolgatni így jól jönnek a hozzáértő emberek véleményei/tanácsai -
dangerzone
addikt
válasz
alibaba78 #4413 üzenetére
Azt azért nem akarom, mert ahol a venti középpontja van ugye, ott nincs légmozgás. És túl közel van a vga-hoz, magyarul nem nyernék semmit.
De most megtaláltam a tökéletes megoldást.
A ház elülső részének tetejébe ( a dvd író alá) bemaszekoltam egy 12 cm-s pwm-es ventit.
Ezáltal nagyobb levegőáramlást kap a procihűtő.
Így többet nyertem 6 fokot átlagban. -
válasz
alibaba78 #4272 üzenetére
Sapphire HD5770. + HiS HD5770. karik! Ventiről: mindenképp érdemes lenne kipróbálnod egy másik ventivel is néztem én erről a H50.esről teszteket i920.proci+HT val és nem volt ilyen rossz még a gyári Corsair-ventijével sem! nem értem nálad miért ilyen magasak a hőfokok!
kelzsoca, és dangerzone: a PCIe 4.X mód már baromira lefogja a VGA teljesítményét főleg nagyobb felbontásnál (1280.felett) persze minden minőségi beállítást MAX.ra téve nézve, Már a 8.X mód is bizonyos játékoknál már 1440.es felbontásnál is akár -10.% vissza esést jelent! 1680 és 1920,nál meg még jobban érvényesül a 8.X fékező ereje nem hogy a 4.X nek!
-
válasz
alibaba78 #4264 üzenetére
Hát 4.gigához nagyon sok aza 1,375 ennyi fesz-el nekem már majdnem 4400.et megy! és a hőfok is nagyon sok! nekem 4.gigánál 1,2775.v elég és nem nagyon megy 53-55.fok fölé még 2.óra Blend után sem! és én csak egy mezei Xigma hűtővel meg rajta a Swif2.es ventivel hűtöm!
és nekem még ráadásul 2.db VGA fűt a házba
-
alibaba78
őstag
válasz
alibaba78 #4258 üzenetére
Marmint az a bajom, hogy nem tudom stabilizalni a hofokokat. Folyamatosan melegszik, es ez bosszant. Lehet, hogy egy nagyobb legszallitasu venti megoldana a problemat? Nem baj, ha nem 50 fokos marad, csak ne emelkedjen folyamatosan.
dangerzone: Ugyanezt hianyolom en is. Marmint miert nem raktak meg egy pci slot-ot a lapra, az elso pci-e fole, es akkor egy ilyen hutovel meg lehetne tamogatni a vga-t, raadasul a procihuto, es a vga koze beekelodve hagyna, hogy nyogodtan ervenyesuljon az a noctua u12p.
DroiDMester #4259: Amit a H50-hez adtak gyarilag. Sima venti, kb olyan, mint amit a tx3-hoz adnak.
-
-
válasz
alibaba78 #4192 üzenetére
Olvasd el te is figyelmesen mit írtam!
Le írtam világosan hogy a feszt legjobb esetben 0,85.V ra veszi le a lap, a szorzót is oda írtam nem csak a feszt!
De mutatok egy mai friss tesztet ezt nem én csináltam ugye és nem csak i5-750. van tesztelve de benne van szerencsére az is!
nézd meg itt is ugyan az a végeredmény i5-750.sort nézd Energiatakarékos mód: 66.W és felette Üresjárat: 70.W tehát látható világosan kemény 4.W különbség pont annyi amennyit énis említettem
de ha ezis kevés nézd az i7-920.at 128.W és 134.W láthatod ott is MAX:6.W eltérés van a energiatakarékos és üresjárat között! Sajnos ez van, láthatja mindenki hogy az energiatakarékos mód Lóf@szt se ér mondhat bárki bármit én is pontosan ilyen értéket mértem minden energiatakarékos mód bekapcsolásával! Láthatod a grafikonon hogy az AMD prociknál kicsit jobb a helyzet az energiagazdálkodás bekapcsolásával de ott se olyan egetverő 14-15.W az eltérés!
-
robyeger
addikt
-
robyeger
addikt
válasz
alibaba78 #4191 üzenetére
csak egy Athlon X2 240 proci van kéznél, de azaz igazság tesztek nélkül is lehet érezni, hogy a Pentium G6950 leveri, mint vak a poharat, viszont külföldi játéktesztekben a Phenom ii X2 győz, ha nem is sokkal, ez komoly fegyvertény, mivel köztudott; ugyan azon órajelen jobb az Intel, de a gyorsítótár méret dominánsabb. Én drukkolok az AMD-nek, de per pillanat ez van...
-
válasz
alibaba78 #4185 üzenetére
Oké bocsika
igazad van csak a utolsó bekezdésed elejét nem olvastam el rendesen "Ezt csak akkor lehet ebben a formaban kijelenteni, ha az orajelen nem valtoztatsz"
dangerzone: Ripjaws F3-12800CL7D-4GBRM. eket kaptál? (7-8-7-24-2N) ezeket a kék szépségeket?
Egyébként melyiket rendelted a 7-7-7-24.eket vagy a 2000.es CL9.est?
fsb1000: dehogy haragszom, csak szóltam hogy tisztában legyen mindenki hogy ezek a 2-3.e res fogyimérők NEM alkalmasak valós teljesítmény mérésére összehasonlításra jók csak csak saját magadnál házon belül
-
válasz
alibaba78 #4166 üzenetére
Nem csak a feszültség befolyásolja a fogyasztást hiába adsz azonos feszültséget ha emeled a proci órajelét értelem szerűen emelkedik vele a felvett áramerősség is ha pl egy i5-750.procit nézünk legyen a ViD.je 1,200.v ha a procit alap órajelen járatod kb 70.Ampert fog igényelni ha 100.% jár mind a 4.magja! Viszont ha elkezded emelni a BCLK.t emelkedni fog vele együtt a felvett áramerősség is tehát a 70.Amperből lessz akár 90.A is! hiába nem emelted a CPU feszt a proci fogyasztása 84W ról felment 108.W ra!
A másik oldala aki még mindég az energia gazdálkodáson lovagol: terhelés nélkül a proci kb 8.ampert eszik ha nézzük a fenti vid-vel 1,200.v al az durván 9,6.W fogyasztást jelent a proci részéről ha most bekapcsoltok minden féle energia gazdálkodást hogy vegye vissza a proci szorzóját és feszültségét is legjobb esetben 0,85.v ra fogja levenni a proci feszt a szorzó levételével pedig a 8.A es fogyasztás kb 6.ra fog le esni ami azt jelenti hogy 5,1.W ot fog fogyasztani a proci tehát kemény 4,5.W ot spóroltok tehát totálisan semmi értelme szórakozni az energia gazdálkodásokkal
-
LW
őstag
válasz
alibaba78 #4160 üzenetére
Arra tekintettel, hogy nagyon sok játék 1-2 szálon dolgozik, nagyon hasznos a TurboBoost.
Volt egy-két cikk Aggregátor és (L:http://logout.hu/cikk/hasznos-e_nekem_a_4_magos_proci_2/masodik_oldal.html)D1Rect(/L) jóvoltából, ami ezzel is foglalkozott, bár szvsz kicsit szélsőséges a dolog. E8200ről i5-750re váltva azonoson órajelen GTA4ben pl. drasztikus a különbség.
Az igazat megvallva az, ami igényli a 4 magos procit, az tudja is használni (lásd GTA4).
A lényegre visszatérve: ami nem használ négy szálat, annak is kellhet egy kis extrakakaó.Nem vagyok szakértője a dolgoknak, ám ha emlékeim nem csalnak, a fogyasztást, mármint a teljesítményt a feszültség és az áramerősség szorzatából kapjuk. Ergo minél kisebb a feszültség, annál kisebb a fogyasztás.
A lap csak akkor veszi le a feszültséget és csökkenti az órajelet idle állapotban, ha normál feszültségen üzemel. Ellenben ha fix a feszültség csak az órajel csökken, a feszültség nem. -
robyeger
addikt
válasz
alibaba78 #4160 üzenetére
Vétek ki nem használni a turbót, hétköznapi használatban, ahol ritkán terhelődik mind a 4magra egy program, 1-2 magon futó progikat jelentősen meg tud dobni. Egy alapórajeles +~500Mhz-ért igen sok pénzt kell pluszban leszurkolnunk a boltban, mondjuk processzor vásárláskor. Tuning alatt viszont sokan azért tiltják le a turbót, mert így a biosban nagyobb bclk számot tudnak beleírni. A turbo úgy is emel a szorzón párat, méghozzá akkor a legtöbbet, amikor és ahol tényleg szükség van rá. Koncentráltabban nagyobb teljesítményt kapunk, még ha kisebb számot is látunk bclk alatt.
-
-
-
dangerzone
addikt
válasz
alibaba78 #4067 üzenetére
Ripjaws-ot rendeltem. Ilyen jött.
A csomagolásról nem láttam, hogy mi ez.
Csak visszamenni meg nem tudtam az üzletbe, mert kurva sok dolgom van.Majd pénteken visszanézek, megmondom nekik, hogy szar a ram a lappal, cseréljék ki, meg akkor ripjaws-ot hozzanak már.
Én meg akkor veszek másikat, amíg gariban vannak. Aztán ha kijönnek, eladom őket.
Én meg kis naivan azt hittem, hogy ha már g.skill, akkor tök mindegy, hogy milyen, de az jól megy..
-
toyone
őstag
válasz
alibaba78 #4014 üzenetére
A biosban a második képnél, be is tudod írni hogy 21X legyen?
Mert ha jól sejtem defaulton készítetted a képeket. És terhelve már 21X volt ~2800Mhz val. holott a cpu-z is írja hogy 2660mhz az alap ami /133 al 20. Itt egy táblázat arról ha be van kapcsolva a turbo akkor hány magnál mekkora órajelet kapsz. Viszont te Disabledre állítottad a turbo-t... -
robyeger
addikt
válasz
alibaba78 #3921 üzenetére
meg van még a Pentium G6950 procim, szóval azért biztos nem kell a szomszédba szaladnom
Lezárva a Heaven storit a magasabb órajelű 2mag se hatotta meg különösebben, viszont a 2mag+2ht szál már tetszett neki, 2 fps-el nőtt a max érték, viszont a 4mag+4ht szálnál már büntet. Összefoglalva VGA limit közeli terhelésnél egyedül a procik gyorsítótár méretei befolyásolják jelentősen az eredményeket. Persze megnézem majd GTA4-el is, habár kevés játék van ami annyira izasztja a GPU-t, mint pl. a Heaven benchmark. Kiderül, azaz majd megvizslatom...
-
robyeger
addikt
válasz
alibaba78 #3918 üzenetére
most már felcsigáztad a kíváncsiságomat gta4 ügyben, mindenképp meg fogom nézni. Heaven benchmark kapcsolatban eszembe jutott mi van, ha letiltok 2 magot a 4ből és turbó nélkül 2.8Ghz-en próbálom emulálni a Pentium G6950 procit, persze a +5Mb L3 cache-t nem tudom eltüntetni. Ezek az eredmények jöttek ki:
FPS: 30.4
Scores: 765
Min FPS: 17.3
Max FPS: 38.0
Szóval szerintem a Heavent a plusz 2mag nem igazán hatja meg, de viszont intelligensnek tűnik az ATI driver és nagy gyorsítótárat felhasználva a max képkockák rovására javít a min képkocka számon. Nálam megdőlt azon állítás, hogy VGA limitnél teljesen mind1 milyen procit rakunk alá, a számok nem ezt mutatják. Majd meg fogom nézni magasabb órajelen 2maggal és bekapcsolva a HT szálakat. Kíváncsi vagyok bármelyik tényező meg fogja-e hatni? -
dangerzone
addikt
válasz
alibaba78 #3907 üzenetére
Mert hogy van itt? Mekkora a legkisebb ram szorzó? A bus speed-hez igazodik itt is? Vagy hogy van itt?
Mondjuk 200-as bclk-nál mekkora a lehető legalacsonyabb ramsebesség?Meg még 1,65V alatti ram legyen...Hmm...
Hát az nem lesz olcsó mulatság.
Jó lenne, ha az 1066mhz-s dominatorjaimat jó áron el tudnám adni.Na meg jó lenne valami jutányos procihűtőt találni...Hmm,hmm..
-
dangerzone
addikt
válasz
alibaba78 #3904 üzenetére
Jól látod a tevékenységem.
Viszont jól jönne a valódi 4 mag.
Főként ha tényleg tudok szerezni 35.000-ért 750-est.Ha efölött tudom csak megszerezni, akkor jó nekem kisebb proci is.
3,8 ghz-vel én már elégedett lennék a 750-es esetén.
Most utána olvastam az olcsóbb msi lapoknak.
Elég sokan szólják le őket, hogy ha húzni is akarjuk a procit, akkor vegyünk Giga, meg Asus lapokat. Na meg hogy megbízhatatlanok.
Hááát...Námtóm... -
dangerzone
addikt
válasz
alibaba78 #3901 üzenetére
Aha. Értem. Köszi.
Még vacilálok rajta, hogy mi legyen. Csak ez a hülye q9400-am nem megy stabilan 480 fsb fölé, oda is már sok feszültség kell neki. És akkor mi a fenének van alatta tuningalaplap, ha 450-es fsb-t még egy 10.000 ft-os használt p35-ds3-ban is menne...Még az msi p55 cd53-at nézegettem...
-
szasanyi
félisten
válasz
alibaba78 #3889 üzenetére
Hát nem, természetesen ő is játszani akar. Na jó, nem veszélyes a dolog, mert leépítem azzal, hogy ott a PS3, ezért nem rakok össze újabb PC-t. De sz@r... konzol jut csak a "kicsinek"... én meg fát faragtam játék gyanánt tizenéves koromban vazze...
No, de változnak az idők - szerencsére -, és ez így van rendjén. Egyébként én is azért költök erre, mert ez a hobbim így vénülőfélben is, de hát valami kell na.
-
szasanyi
félisten
válasz
alibaba78 #3874 üzenetére
És akkor képzeld el, már kisebbik fiam (14) is követeli, hogy neki is legyen gépe! Erre már én azt mondtam, hogy az már nekem is sok(k) lesz.
Amúgy attól függ milyen a jövedelem/kiadás viszonya, és az alapján mennyit engedhetsz meg magadnak hasonló kiadásokra. És abból a szempontból az, hogy minek hívják (PC, konzol, kocsma, szerető, játék, stb.) tökmind1. -
válasz
alibaba78 #3802 üzenetére
No amit délután linkeltem CL6.os teszt azt még 3.hete csináltam egy összehasonlító teszthez a 2000.es Mushkin-ramokhoz de ma újra megnéztem ezt a CL6.os beállítást! sikerült lefaragnom a RAM-Feszt egészen 1,34.v ig
és a bizonyíték=> G.Skill-1600@CL6-1,34.v 1.óra BLEND
-
Hatvan9
senior tag
válasz
alibaba78 #3740 üzenetére
most a szemszögedből nézve kicsit más, lehet hogy egy kicsit szubjektív voltam mert amióta élek mindig-is P-chipes lapot vettem és mindig jól tettem és soha bántam meg de valaki máshogy gondolja de azért később úgyis előjön különbség a supportba is de lehet hogy tévedek, mindenesetre mindenki azt vesz amit akar ha valaki bután dönt akkor tanul belőle
amúgy igen már az idegroham közelében jártam
és tényleg sok lett a smile azért is írtam hogy oFF
és bocs neked is ha megsértetelek -
Hatvan9
senior tag
válasz
alibaba78 #3731 üzenetére
nem kéne kiforgatni a szavaim mert te ezt teszed
kiváncsi voltál a tapasztalatomra ,én leírtam:
"próbáltál már P5B-E-be Q9650-őt(elvileg támogatja!) próbáld kikicsivel lejjebb: hamár a P965-nél tartunk tudtad hogy a Q-s változata még a Core 2-őt sem támogatja nemhogy a 45nm-ert és más gyártónál sem
még 1 ok hogy miért kell P-t venni
erre te:"Ennel ertelmesebb peldat is felhozhattal volna , ugyanis A P965 IS PERFORMANCE chipset."
a fentivel pont arra céloztam hogy már itt is sokkal jobb volt a P chipset mivel később már a 45nm-es Quadot(igaz nem pont úgy ahogy kéne) is támogatja míg a Q-s testvére(Q965) nem támogatja egyáltalán a 45nm-ert ezért aki ezt vette megszívta és most is van rá esély hogy ez lesz de mind1
itt meg elkezdesz kötekedni az én logikámmal:Most mondanam, hogy mit csinalj a logikaddal, de felek, megsertodnel.
Akkor a TE LOGIKAD alapjan csak a 750, 860, 870 ala csinaljak a P55-os lapokat, es a tobbi mehet a H55-be?!
Ne gondolkozz, mert fajdalmas lehet.
de én erre azt válaszolom:IGEN de kisebbet berakhatsz a P55-be de a H55-be nagyobbat(750,860 stb..) mi értelme???alapból a ezekbe nincs is gpu akkor felesleges a kimenet és ezek még 4 magosok is honnan tudod annyira biztosan hogy úgy mennek mint egy P55-be, ha egyszer értelem sincs belerakni
főleg hogy tunningban is sokkal jobb a P55
akkor most komolyan ennek: h55+i750 mi értelme?
én csak azt mondom amit eddig is mondtam:a P55 minden szempontból jobb lett volna 750 alá + itt mindenkinek az van alatta még neked is!mod:ez már off inkább hagyjuk a témát
-
Hatvan9
senior tag
válasz
alibaba78 #3721 üzenetére
nem mint szigorú szabály-ként írtam hanem azért biztos van olyan gyártó aminek a h55-e nem add olyan stabilitást egy 4 magosnak és egyébként nekemis 650-em volt p55-be úgyhogy ezt jól leírtad
tapasztalat:próbáltál már P5B-E-be Q9650-őt(elvileg támogatja!) próbáld ki
én csak azt-mondom mindenképp jobb választás egy p55 egy core i5 750 proci alá
hamár a P965-nél tartunk tudtad hogy a Q-s változata még a Core 2-őt sem támogatja nemhogy a 45nm-ert és más gyártónál semmég 1 ok hogy miért kell P-t venni
egyébként mondhatsz akármit a P55 minden szempontból jobb lett volna 750 alá + itt szinte mindenkinek az van alatta még neked is!
de most mondok még valamit 1x-sem tuningoltam még a lapomat és megsem fordult a fejembe Q55,H55-ős lapokat vennimod:fsb1000:nem reklámozni akarok de nekem van 1
hú de sok smiley lett
-
Hatvan9
senior tag
válasz
alibaba78 #3718 üzenetére
később tuningolhat és akkor előjön a különbség nem is kicsit
no meg más kérdés hogy egy 4 magos megköveteli a minimum 6-8 fázist
de nem véletlen hogy a 4 magosokba nincs gpu a p55-be meg nincs vga kimenet
a i3 5xx&i5 6xx-be meg van és azokhoz gyártották a h5x,q5x szériát ami(k)be kisebb fázis 2 magos pocikhoz és vga kimenetet a beépített gpu-nak szerintem ez logikus
pl.:
i3 530 + H55
i5 750 + P55
szerintem vicces ezt a rendet felborítani h55+750 most komolyan mi értelme?
főleg hogy nem egymásnak szánt cucc nem biztos együtt stabil működésüek mert volt már ilyen tapasztalatom
nem kellet volna linkelned lehet hogy írni nem tudok, de olvasni igen nem bántásból!mód:emberek van Új Everest nagyon brutálisak a memória sebességek
-
Hatvan9
senior tag
válasz
alibaba78 #3652 üzenetére
szerintem sok értelme nincs másokat idézni.Ha a Performance chipset-et megkapod ugyanannyiért mint a Digital Home-t akkor nem jobb választás főleg egy 750 alá
és ha netán eladásról lenne szó egy P-s lapot és egy 750-et hamarabb el lehet adni mint az ilyen h,q stb. irodai lapokat főleg itt ph-n, nem?
én nem értem ezt a gondolkodást?
egy P-chipes lap a q,h..stb chipeket meg sem közelíti teljesítményben és a P mint Performance már nagyon régóta jelen van és nagy múltra vezethető vissza(848P,865P,915P,945P,P965,P35,P45 csak pár ami eszembe jutott) -
ffodi
veterán
válasz
alibaba78 #3705 üzenetére
Elhiszem. Bár ha láttam volna a jobb eredményeket, akkor tettem volna rá egy kis vizet.
A proci egyébként ment volna még, csak léggel 1,5V-nál többet nem mertem a procinak adni.
Na mindegy, ami történt megtörtént.Goldmen75:
Hát igen UD6 vagy UD7-ben valamivel biztos többet lehetett volna kihozni.
De hogy ON is legyek, ez a 24/7 beállítás jelenleg:
SimonYana:
Egy ilyen tesztet szeretnék mondjuk 1800 körül CL8-al, illetve 2200 felett, mint amit most ide betettem.
-
ffodi
veterán
válasz
alibaba78 #3702 üzenetére
4300-on is lement egyszer, csak valamiért lefagyott , utánna még 2x próbáltam és nem ment le ugyan úgy. Ezért lett a végleges 4200-on, pedig 4300-on 93s voltKiváncsi leszek mikor lesz egyáltalán valamiféle eredmény..............
Egyébként, ha nem tolják el 1 héttel, akkor esélyes lett volna a jobb helyezés is.
-
Goldmen75
őstag
válasz
alibaba78 #3692 üzenetére
No problem
Nem vagyok otthon úgyhogy most nem tom megmondani pontosan, de mivel a turbo is enabled-en van, még 4GHz-re is felugrik néha
De a metro2033 pl érezhetően gyorsabban tölt be stb
Legközelebb este, vagy holnap tudok nyilatkozni pontosan, illetve képeket linkelni! -
Goldmen75
őstag
válasz
alibaba78 #3690 üzenetére
Igyekszem ontani az infókat, csak közben gyereket bölcsibe kell vinni, bejönni melóba, stb...
#3668-as szerint csináltam főként!
Igaz a bclck-val még jáccottam. Momentán 3.2 a CPU sebesség s 1700-an mennek a ramok.
A Mushkin "kukába"Semmire se jó
Marad ez a Ripjaws Gskill.
De most már frankón leviszi ha nem megy semmi 1400-1500 körülire a cput.
Még a Hyper TX cserén vacilálok, TX3-at 212-re lecserélni, aztán már csak 1 ssd-t rendszernek tervezek s kész egy darabig -
Hatvan9
senior tag
válasz
alibaba78 #3623 üzenetére
szerintem ezt a lapot keresed, nem drága és mindent tud amit egy p55-nek tudni kell a h55 nem ad annyi lökettett egy quadnak és a 750-be amúgy sincs gpu felesleges lenne h55-alá raknod
mod: elnéztem ez blut_royale -nak ment volna
de a ph-s teszt beszél helyettem is -
SimonYana
addikt
válasz
alibaba78 #3612 üzenetére
A H50 tökéletes válsztés azért a pénzért és az i5-höz szerintem elég.
De ha ven pénzmag akkor egyértelmű hogy nem H50. Viszont készíts magadhot minimum 50 rongyot. Annyiért már lehet Tody56-tól egész ütőset venni!
Itt van pl egy egész jó összeállítás!T56 v3. Extrem univerzal - Alu fekete
High Flow csatlakozó 8db
ClearFlex 60 cső 16/12mm clear 2m
Phobya DC12-400
Magicool Xtreme Dual 240
T56 Reservoir 300 alu feketeEz olyan 50 rudó körül van!
-
SimonYana
addikt
válasz
alibaba78 #3581 üzenetére
Igazad van , de ami programot használtam az nem akasztotta ki a 4 magot és prime , stb-vel nem teszteltem. Ami programokkal használtam sosem ment 65 -67 fok felé. Volt hogy a CCE dolgozott 3 napon keresztül.
Egy biztos amit még elvégeztem vele , hogy i7 860 -al everest - rendszer stabilitás teszt 4Ghz-n , ugye fullra kiakaszt minden magot és sajnos itt már 93 felé is ment és gyorsan le is állítottam , mert így nem lehet hagyni. Én nem mertem még 1 percig sem. Szóval i7-re kevés , de jóval melegebb is mint az i5 750-es.
Most már nem tudok tesztet végezni , mert eladtam és holnap jön Tody56-tól a blockom.
Véleményem szerint i5-re elég bőven , hisz nem a Primet fogod futtatni hónapokig és nagyon nem hajtod meg semmivel szerintem ami 100%-ot hajtja órákig a magokat. Ha mégis akkor nem szabad tökölni , rendes vizet kell venni! -
fsb1000
nagyúr
-
jilian
addikt
válasz
alibaba78 #3548 üzenetére
Hát azé a 860-asaink, csöppöt jobban melegedősebbek mint a 750-es...
Hát én szivessen tesztelek neked ha lesz időm.
Csak mond meg, h milyet szeretnél látni/összehasonlítani.
Persze ha 'extrém progi, egy linket is dobhatnál....ja és ne olyan tesztre legyél kiváncsi,h menjen a gép fél napot!más:
EIST/C1E stb...ezeknek csak akkor van hasznuk ha a feszek auto-n vannak ugye??? másra gondolom nem jó. -
Főcske
tag
válasz
alibaba78 #3465 üzenetére
Azért érdemes átgondolni ezt a versenyzés dolgot ilyen feltételekkel, superpi 1M rendben volna nem terheli különössebben a procit, az más kérdés hogy mivel elsősorban a magas órajel számit a 32nm-es i5-el simán rádvernek 1-2másodpercet.Az IBT+iszonyat megterheli a gépet valszeg csak extrém hütéssel merném 1.4V felett futtatni, keményebb mint a superpi 1.5V-on.Ráadásul a procim se 1 tuningos példány. (alapfesz 1.29375V 20x)
-
jeni
félisten
válasz
alibaba78 #3415 üzenetére
A HAF 922 háznak szelősebb nagyobb a belseje,és abba tuti,hogy elfér az Ati 5870-s kari,azzal vizezni is lehet.A CM Sout-ba csak a 5850-ig tud fogadni video karit. Viszont abban elől 4 db USB csatlakozása van és kezelő felülete fém előlapos. A Scout ház könnyebben cipelhető,mivel van neki fogantyúja.
-
Kvazár
őstag
válasz
alibaba78 #3415 üzenetére
Szerintem ez a jobb.
Ez teljesen egyéni vélemény.
Indoklás:-Az USB csatlakozók kicsit felfelé néznek, így könnyebb az asztal lábánál lévő gépbe beledugni.
-Hordozható a fülek segítségével. (Én csak ritkán cipelem a gépemet, de akkor szidom magamat miért nem olyan az enyém.)
- teljesen szubjektíven: fekete a belseje.Hátránya:
-Ha vizezel, és házon kívülre kell jönnöd, akkor fúrnod kell, vagy egy PCI csati részénél hozod ki, míg a másiknál erre külön lyukak vannak.Mivel több érvem van mellette, mint ellene, sőt az is gyenge lábakon áll, így én a linkeltre szavazok.
Szerk.:
Nekem az elfordított HDD tároló tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest