- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibaba78
őstag
válasz
greenmeister #4255 üzenetére
Bocs, nem lattam, hogy irtal. Giga lapoknal (nem tudom, hogy mas markanal van-e?!) van egy plussz menupont a cpu vcore-on belul (ahol a feszt adod a cpu-nak) hogy "normal". Ha "auto" helyett erre allitod, akkor 0.83v, es 1.17v kozott (nalam legalabbis igy mukodik) adagolja a feszt, orajeltol fuggoen. Akarmennyire huzod, vagy alulorajelezed a procit, az energiagazdalkodas mukodik.
dangerzone: Na latod, ez egy nagyon jo kerdes. Az en "minosegi" lapomon a ramslot-oknak amugyis van egy "holtjateka". Ezt legutobbi takaritaskor tapasztaltam ki.
Par millimetert mozog mindket iranyba. Lehet, ez normalis, lehet nem, de ha mukodik, akkor szerintem nincs gond. Azert rakerdeznek az alaplapos topikban a helyedben.
DroiDMester: Igen, a kialakitasara gondoltam.
Szetszedtem, de csak egy corsair matrica van rajta. Anyaga minoseginak tunik. A lapatok kialakitasa atlagos, nem tul igyenyes, es ami a legfontosabb, nem nagy teljesitmenyu alkatreszre utal. Semmilyen mas adat, a forgasi iranyo kivul nincs rajta.
Ranezesre is duplaannyi lapat van a coolink swif2-n. 4ghz 1.375v-on prime blend alatt 60 fok-rol indulva, 75 korul szoktam leallitani. Ezt olyan 10 perc alatt eleri. Utana percenkent 1-2 fokot melegszik. Vajon hol a vege? Ha egyaltalan van neki....... Mindez persze 1700rpm-en, atlagos, 22-23 fokos hazhomerseklettel.
-
alibaba78
őstag
válasz
greenmeister #4237 üzenetére
Ehhez nem kell alulfeszelni. Eleg, ha bekapcsolod az energiagazdalkodast. Igy alapon jaratva idle 9x133=1200mhz 0.83v, terhelve meg 20x133=2.66ghz 1.17v.
-
Dare2Live
félisten
válasz
greenmeister #4228 üzenetére
alulfeszelve 2ghzen ha vmi gigabordát raksz rá elmehet passzívban.
De akkor mért 750et veszel?
-
dangerzone
addikt
válasz
greenmeister #4231 üzenetére
Biztos hogy megy. Nekem 2400-ig volt visszahúzva, 0,87V-on.
Amúgy most nekem 0,95V-on megy 2666mhz-n passzívan. A tx3 ról lejött a venti, aztán lusta voltam visszarakni. Így mondjuk alapon 55 fok a proci. Terhelve megy az 70-ig is.
-
LW
őstag
válasz
greenmeister #4228 üzenetére
Szia.
Biztosan lehetséges, 15ös szorzóval.
Hogy megy e passzívan...nemtudom. Gyárival nemhiszem. Próba cseresznye.
Üdv. LW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Gitáros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged