- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Valoszinuleg zarlatos a kartyan levo VRM. Az alaplapon levo gombok a standby 5V-rol vilagitanak, ami egy kulon tapkor, viszont amikor megprobalod bekapcsolni a gepet, akkor a kartya rovidrezarja a 12V-ot es leold azonnal minden, mivel a standby 5V-on kivul minden a (kapcsolt) 12V-bol van eloallitva.
-
woros
őstag
-
Ðávid
aktív tag
Megcsináltam Memtesttel az ellenőrzést. A memória kezelést XMP-ről Auto-ra állítottam. Mindegyik modulon hiba nélkül lefutott a teszt. Na, már kezdtem örülni, amikor Windows-ban megint jött a kékhalál, ismét program telepítés alatt. Most éppen ez volt az üzenet: PFN_LIST_CORRUPT. Azt hiszem tényleg nem úszom meg a memóriacserét.
Nem tudja valaki, hogy működik ez az elállási jog? Az Iponban vettem a memóriát. Neten rendeltem meg, személyesen vettem át. Egyáltalán lehetséges még az esetemben az elállás?
Szerk.: Nem tudom számít-e az operációs rendszer. Windows 7 SP1-et használok (x64).
-
woros
őstag
Én eladnám (vagy visszavinném, ha lehet) és szereznék inkább 4x4GB-ot corsairtől vagy g.skill-től és előtte a gyártók oldalán (ram, alaplap) megnézném, hogy X99 platformon melyik támogatott, lehet árban ugyanott lennél majdnem egy magasabb órajelű kittel. Vétek dualban járatni a quad-os lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest