Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Valoszinuleg zarlatos a kartyan levo VRM. Az alaplapon levo gombok a standby 5V-rol vilagitanak, ami egy kulon tapkor, viszont amikor megprobalod bekapcsolni a gepet, akkor a kartya rovidrezarja a 12V-ot es leold azonnal minden, mivel a standby 5V-on kivul minden a (kapcsolt) 12V-bol van eloallitva.
-
woros
őstag
-
Ðávid
aktív tag
Megcsináltam Memtesttel az ellenőrzést. A memória kezelést XMP-ről Auto-ra állítottam. Mindegyik modulon hiba nélkül lefutott a teszt. Na, már kezdtem örülni, amikor Windows-ban megint jött a kékhalál, ismét program telepítés alatt. Most éppen ez volt az üzenet: PFN_LIST_CORRUPT. Azt hiszem tényleg nem úszom meg a memóriacserét.
Nem tudja valaki, hogy működik ez az elállási jog? Az Iponban vettem a memóriát. Neten rendeltem meg, személyesen vettem át. Egyáltalán lehetséges még az esetemben az elállás?

Szerk.: Nem tudom számít-e az operációs rendszer. Windows 7 SP1-et használok (x64).
-
woros
őstag
Én eladnám (vagy visszavinném, ha lehet) és szereznék inkább 4x4GB-ot corsairtől vagy g.skill-től és előtte a gyártók oldalán (ram, alaplap) megnézném, hogy X99 platformon melyik támogatott, lehet árban ugyanott lennél majdnem egy magasabb órajelű kittel. Vétek dualban járatni a quad-os lapot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

kösz az infót

Az asus oldalán fent van a támogatott memóriák között?