Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
Valoszinuleg zarlatos a kartyan levo VRM. Az alaplapon levo gombok a standby 5V-rol vilagitanak, ami egy kulon tapkor, viszont amikor megprobalod bekapcsolni a gepet, akkor a kartya rovidrezarja a 12V-ot es leold azonnal minden, mivel a standby 5V-on kivul minden a (kapcsolt) 12V-bol van eloallitva.
-
woros
őstag
-
Ðávid
aktív tag
Megcsináltam Memtesttel az ellenőrzést. A memória kezelést XMP-ről Auto-ra állítottam. Mindegyik modulon hiba nélkül lefutott a teszt. Na, már kezdtem örülni, amikor Windows-ban megint jött a kékhalál, ismét program telepítés alatt. Most éppen ez volt az üzenet: PFN_LIST_CORRUPT. Azt hiszem tényleg nem úszom meg a memóriacserét.
Nem tudja valaki, hogy működik ez az elállási jog? Az Iponban vettem a memóriát. Neten rendeltem meg, személyesen vettem át. Egyáltalán lehetséges még az esetemben az elállás?
Szerk.: Nem tudom számít-e az operációs rendszer. Windows 7 SP1-et használok (x64).
-
woros
őstag
Én eladnám (vagy visszavinném, ha lehet) és szereznék inkább 4x4GB-ot corsairtől vagy g.skill-től és előtte a gyártók oldalán (ram, alaplap) megnézném, hogy X99 platformon melyik támogatott, lehet árban ugyanott lennél majdnem egy magasabb órajelű kittel. Vétek dualban járatni a quad-os lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Starlink
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest