- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
Hali, Asus X99-A masnal is befagy post kozben ha virtualizacio be van kapcsolva?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
m0h0senator #5242 üzenetére
division free trialt megnezem. kozben toltam egy ashes of the singularity benchmarkot, stabilan 60fokon marad ott is, pedig az hasznalja a procit rendesen.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
atidzsiforc #5240 üzenetére
bf4 is alig eszi a procit. nem talalok jatekot, ahol cpu bottleneckem lenne. vmi tipp?
-
atidzsiforc
őstag
válasz
abridabri #5239 üzenetére
nem veszem bantaskent. barmilyen modern 3d benchmark, vagy jatek alatt ez van, gpu porog 100%-on (980ti-vel hajtok 1080p monitort), proci 50-60%-on porog. quake champions, meg doom 2016 megy a gepen, meg a hellbladet toltam ki a minap, az is viszonylag modern motoron megy (ue4). bf1 nincs meg, de bf4 alatt le tudom csekkolni, mit csinal.
szintetikus cpu benchmarkok nyilvan jobban tekerik, prime95 max heat stress teszten felmegy 80-82 fokig is, de az p95.
-
atidzsiforc
őstag
válasz
sebixxx #5232 üzenetére
nekem most 4.4-en megy 1.2v-on hyper212-vel. jatek kozben 50-55fok.
mire kell az extra 2 mag? ha csak jatszol, nem feltetlenul fogsz gyorsulast latni szvsz, meg a tdp-je is joval nagyobb, mint a 4790k-nak (140w alapbeallitasokkal, 4790k meg vmi 80-90w asszem?). azt se felejtsd el, hogy ramot is cserelned kell mert az 5820k ddr4-et eszik.
-
atidzsiforc
őstag
nekem hyper 212 evo-val megy 4.2-t 1.15v-on de nem nagyon csinalok semmi cpu intenzivet, csak jatszok rajta kb. prime95-tol felmegy 65fok fole de jatek kozben az ilyen 50-55 talan picit tobb, de az meg nem vesz.a kraken meg csak jobban hut mar valamennyivel mint 2 mareknyi aluminium egy kis rezzel
-
-
atidzsiforc
őstag
válasz
drsanya #5168 üzenetére
Hiaba van energiatakarekosra allitva, ha fix cpu voltage van megadva az xmp profilban.
Ami nekem van belove az azt jelenti, hogy terheles fuggvenyeben emeli a feszultseget 1.15v-ig. Memoria profil neveben az 1.35v amugy a ram fesz nem cpu.
Vmit nagyon elkutyultal sztem (vhol kikapcsoltad a turbot etc)
-
atidzsiforc
őstag
válasz
drsanya #5164 üzenetére
nekem is ugy volt. bolti oc-vel vettem az 5820k-s gepemet, cpu strap 125, bclk 127.5 v mi, vcore fixen 1.3v volt, ugy ment majdnem masfel evig mert letojtam es semmi baja nincs latszolag. most kicsereltem a bekrepalt vizhutot egy evo 212-re (balfek futar nem volt kepes kihozni a thermaltake machomat munkahelyre es visszakuldtek amazonnak meg visszafizettek, ugyhogy vettem a helyi boltban egyet) es stabil volt a gep, de inkabb visszavettem kicsit a feszekbol stb, meg strapet s bclk-t visszaraktam 100-ra. 42es szorzo, ram 3ghz korul megy.
-
atidzsiforc
őstag
Hali,
elkezdett szethalni a szivattyu a h80i gt-mben es szeretnem lecserelni leghutesre. 5820k-m van eddig 4.4ghz-en hasznaltam es szeretnem legalabb ezt a szintet tartani. Feszekkel nem szoszoltem sokat, eddig 1.3v-on ment, jelenleg 4.2ghz 1.19v van belove, hogy ne melegedjen annyira, mert nem birja a pumpa
. cm hyper 612v2 vagy egy thermalright macho rev.a eleg lenne szerintetek? NZXT H440 a haz, gondolom egy par extra venti sem artana jobb legaramlat erdekeben.
Koszonom,
ati
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Wise (ex-TransferWise)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fujifilm X
- iPad topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest