- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Így néz ki a Honor Watch 5 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nokia 6.2 - kötelezők röviden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ðávid
aktív tag
Továbbra sincs minden rendben. Azt hittem a tápegység cserével letudtam a dolgot, de ma 2-3 alkalommal megint lefagyott a gép: BIOS-ban, Windows frissítések keresésekor, játék telepítés közben. Az utolsó fagyás után amikor újraindítottam, a BIOS azt írta ki, hogy nem sikerült a tuning, ezért lépjek be a BIOS-ba és ellenőrizzem a beállításokat. Csak tudnám mire gondolt. Egyedül a memóriakezelést állítottam be XMP-re. Ez már tuningnak számít?
A biztonság kedvéért most áttettem Auto-ra. Kíváncsi vagyok így is lesz-e fagyás.
Írtam az Iponnak a RAM miatt, hogy mit lehet tenni, erre jött egy standard válaszüzenet, hogy hiánytalan csomagolásban juttassam el, hozzájuk, mellékeljek hibaleírást. 15 nap az átfutási idő. Nem tudom mit csináljak, mert addig nem tudom használni a gépet, hirtelen venni másik memóriát meg most nem tudok, mert kimerült a kassza.
Más. Az utolsó 4 SATA csatlakozón (fekete színűek) nem megy a Hot Plug funkció. Legalábbis nekem nem sikerült működésre bírnom. A BIOS-ban bekapcsoltam az Aggressive Link Power Management-et, ami kell a Hot Plug-hoz. Konklúzió: ezek a SATA portok csak fixen bekötött merevlemezekhez használhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest