- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
korion
senior tag
szép állom
4.7Ghz ment ,de akkor már 1.38,vagy 1.45 kért,vagy vmi ilyesmit(és 1-2 kisebb gyorsteszt lefutott,de amúgy összeomlott)
4.5Ghz már 1.35-ig ment max de a stressz teszt alatt az 5-10 kör alatt tuti kifagyott!de a 4.3-4.4Ghz semmi baja nem volt,bár sose emeltem semmilyen feszültséget és nem is ment úgy tartósan,mert tök felesleges!(max benchmark tesztekre,hogy úgy bámuld,mint vmi szépség lenne a számokat,max arra) máskülönben alapon is "mindenre" elég!
-
korion
senior tag
válasz
westlake #4154 üzenetére
Már várom!
bár nem tudom minek??!!!(heti 2 óra BF4 ; pár sori és 1-2 film,de az is 1.2Gb-os)de ahogy megláttam... nekem ez kell érzést keltette!
bár áteveztem a AM4 foglalathoz és ott ha 2x nagyobb teljesítményt ad a Zen,mint FX8320 az felkavarná az Intel Óceánját (talán)
-
korion
senior tag
válasz
#Morcosmedve #4112 üzenetére
szia!
Automatán van!
a Core VID max 1.25 max 1.29 V
CPU cache voltage 1.4V azt érzem soknak
-
korion
senior tag
sziasztok!
a CPU cache voltage -om 1.39-1.40V ez sok?
a procit 4.5Ghz használom HW.Info szerint 1.25-1.28 között van stresszteszt alatt az gondolom normális?!köszi
-
korion
senior tag
válasz
vader108 #4020 üzenetére
Szia!
a 6700K is biztos hogy elég!
főleg,ha játékra szeretnéd..nekem X99 Pro van és utólag sajnáltam,h nem a 3.1 verziót vetem,de ezzel is könnyedén megy a 4.4Ghz 4.2Ghz uncore,csak abban lehet javítottak!
inkább ilyet vegyél,mint amit a nevével akarnak eladni!
de nem éri meg,mert az i7 is kihajt mindent és 80 ezer forint sok pénz,főleg ha azt vga-ra költöd
-
korion
senior tag
sziasztok!
tudom,h volt már,mint téma,de elfelejtettem,hogy most lehet a Xeon 2011 X79 procikat húzni?
előre is köszi!
-
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #3656 üzenetére
Inkább ASUS 3 év garancia,OC Socket és nem a leányvállalata csinálja,hanem fordítva!
volt MSI-Giga-Asus 2011 lapom és X79-ben és X99-ben az Asus volt a legstabilabb a legjobban tuningolható a legkevesebb feszt az adta!pedig én nem szeretem az ASUS-t..
,csak azt sajnálom,h nem az usb 3.1 kivitelt vettem amibe gondolom javítottak pár dolgon
-
korion
senior tag
válasz
N.Laca64 #3646 üzenetére
Én a helyedben mindenképp 3 év garanciával vennék alaplapot!
Amúgy azt tudjátok,h nem azért kell cserélni miután lejárt a garancia,mert az annyival erősebb,hanem azért mert nincs rajta gari és a lapok döglenek be elsőnek.. és olyankor még mindig jó áron el lehet adni..
-
korion
senior tag
válasz
drsanya #3374 üzenetére
szia!
4.3Ghz szerintem bármelyik 5820K kihozol..(6-mag-12szál) és ott még nem eszik annyit és nem ismelegszik annyira!
és egy árban van a 6700K-val
jó 1151 lap 50 ezer -2011-ből 75-80 (CSAK OC SOCKET)
viszont a ramokat Quad-ba kezeli a 2011,amire az 1151 soha nem lesz képes..Bár én megvárnám a Broadwell E-t!!
a ház
-
korion
senior tag
válasz
#Morcosmedve #3368 üzenetére
ne is mond!
tudom,hogy az a gyenge pontja a bébymnek!(2666mhz Cl15,ha jól tudom LPX)
de ezt se használom ki és játékra bőven elég,de valahogy nem hagy nyugodni!Corsair 2666Mhz 4 x 4 ram megvesznek az emberek?
-
korion
senior tag
szia!
10-el többért megy,mint a G.Skill
-
korion
senior tag
válasz
#Morcosmedve #3353 üzenetére
nálam az MSi Mpower csinálta,h ha tuning,ha nem elindult,leállt újraindult és ment minden!
volt itt nálam Z77 az is ezt csinálta!
viszont most ez az Asus Pro nagyon jó lap!(ultra-mega stabil minden szinten!)
csak OC socketes lapot szabad venni X99 ez egy értékes tanács volt!
Ti mit mondtok?
melyik a jobb ram?
G.Skill F4-3200 3200Mhz cl16
Kingston 3000Mhz cl15szerintem jobb márka a G.Skill,de kíváncsi vagytok,h Ti mit mondtok!
-
korion
senior tag
válasz
m0h0senator #3321 üzenetére
nálam az MSI Mpower volt ilyen,vagy hasonló..elindult,majd leállt és újra elindult!(ha volt tuning,ha nem)
-
korion
senior tag
ezért kell víz..(semmi kárörvendés nincs bennem) csak az a fránya 130W plusz a tuning!
Milyen házad van?
tudom,h régi motoros vagy,de én "házmeleg" vagyok,hogy finoman fejezem ki magam és gyakran cserélem van tapasztalatom,mert mindegyiket használom min 1-2 hónapigszerintem nem jó tuningnál az energiagazdálkodás!
de 141 Wattot eszik éppen konnektorból 10 Google ablakkal(1 youtube)+ 12 program!(VLC,Aida,Tor rent,stb..)
és nincs kikapcsolva a gépem 2 napja!(igaz alapon a gép,no tuning,mert mindennapokra így is sok) -
korion
senior tag
válasz
KAMELOT #3283 üzenetére
én meg se próbálnám léghűtéssel használni..
de legalább lesz egy kis ismeretünk,ha összerakta és posztol pár képet,hogy milyen hőfokok uralkodnak!
nekem is kell találnom 2 db 14cm Akasát!(a legjobb lenne a sárgalapátos)
a Triton 240 jobban hűtőt a 2db Akasa Viper-rel,mint a H110 280 a gyárival!
nyárig ráérek mondjuk.. -
korion
senior tag
válasz
#Morcosmedve #3273 üzenetére
Arra gondoltam az előbb chipsett= Vram és társai!
csak nálam a HW info a 3 érzékelőre 102 C mutat!
-
korion
senior tag
nem biztos hogy befér!!!
milyen lappal lesz?
én a vizet ajánlom,de a ház oldalába kell még egy venti ami chipsetet hűti!
lehet ezért cserélem le a D900,pedig imádombár vettem egy infrás thermométert,így velem nem cseszik ki az érzékelő!(csak mert egyfolytában 100C mutat!)
délután körbemérem hogy hol a legmelegebb! -
korion
senior tag
válasz
m0h0senator #3254 üzenetére
2666mhz Cl16
-
korion
senior tag
1355 pont!
4.6Ghz Core
4.2Ghz Uncore
2666Mhz a ramok Cl16de semmihez nem nyúltam,csak ezt a 2 meghúztam!
láttam,hogy nem egészséges.. -
korion
senior tag
válasz
m0h0senator #3245 üzenetére
köszönöm!
Hétvégén jön egy barátom aki jól tud angolul és akkor átnézzünk minden beállítást!
a feszültséget állítsam majd 1.3-ra?sajnos 2400-vagy 2666mhz ramokat vettem36 ezer vol és amit kinéztem 60 ezer,annyit nem ér,hogy jobb legyen + amúgy is jönnek az újak és lenyomják a jó kis 3200mhz árát!(remélem)
-
korion
senior tag
sziasztok!
Megvan a X99PRO!
megy 4.4ghz-en,hogy stabilan azt 1-2 nap és megmondom!
viszont valaki nem tudja véletlenül,hogy az Uncore órajelét hol tudom állítani?
(ha mán oc socketes a drága)
köszi
-
korion
senior tag
Az volt,hogy amikor elmentem az új alaplapért!(Gamming 5P) bevittem a procim és elmondtam,hogy van egy bugg és,ha az vitte el a lapom,akkor a procim is hibás és amelyik alaplapba beleteszem annak vége!utána ugyanígy fordítva is!(ha utána abba a lapba teszel procit "megöli"!
szóval mondtam a hölgynek (akit imádok)nagyon jó arc és ha vásárolsz rákérdez mindenre profin
szóval mondtam neki,hogy hallottam erről a "balhéról" és inkább itthagynám a procimat,h teszteljétek le,mert nem akarom ,hogy para legyen a garival!
hátrament megkérdezni,majd 1-2 perc múlva visszajött ,hogy nyugodtan próbáljam ki,mert legfeljebb nem indul el!hazahoztam őket és másnap visszavittem őket,de akkor már ragaszkodtam,h maradjon ott a lap(Gamming 5P),mert nem akarom a 3 munkanapot megszívni!
most jön új proci-lap!
kap egy H110 hűtést úgy,hogy fini lesz,csak sajnálom a Gamming 5P,mert az is piros-fekete,a vga.m is(MSI)elkezdhettem volna gyúrni a dizájnra is -
-
korion
senior tag
válasz
#Morcosmedve #3206 üzenetére
A 3.1 van a boltban,csak nem tudom szabad e linkelni boltot!
-
korion
senior tag
válasz
#Morcosmedve #3204 üzenetére
az Xpower A az?
nagyon jó lenne! -
korion
senior tag
sziasztok!
MSI - X99A MPOWER
X99A GAMING 7
esetleg még ez ASUS - X99-PRO!Ti melyiket vennétek?
leginkább az Mpower lapot vinném..
előre is köszi!
"Sajnos" le kell vásárolnom a 90 ezret a boltbaés kb ezek a lapok vannak!(A4team és nagyon jó arcok!)
a procim cserélték!(amúgy is maradtam volna 2011..)üdv!
-
korion
senior tag
Megrendeltem a GIGABYTE GA-X99-Gaming 5P lapot!
-
korion
senior tag
válasz
MiklosSaS #3043 üzenetére
A 3 év garancia létszükség!
nem a lap hibája volt szerintem és nem is a gépé!
Ez miatt!
részleteket később
szerintetek melyik lapot vegyem?
ASUS - X99-A
MSI - X99A SLI PLUS
MSI - X99S SLI Krait Edition
Gigabyte - GA-X99-GAMING 5P
ASUS - X99-A/USB 3.1az Gigalap OC socketes igaz?
vagy ez a lap ? Gigabyte - GA-X99-UD4P
-
korion
senior tag
Sziasztok!
elszállt az MSI lapom és levásárolhatom!
Ti mit vennétek a helyembe?ASUS - X99-A
MSI - X99A SLI PLUS
MSI - X99S SLI Krait Edition
Gigabyte - GA-X99-GAMING 5P
ASUS - X99-A/USB 3.1
ezek közül!
előre is köszi!
üdv!
-
korion
senior tag
válasz
MiklosSaS #2977 üzenetére
csak kérdeztem..
és írtam,h visszavenni az órajelet és úgy javítani az időzítéssel!
de megértem,h az 1151-re van!(csak quad csomagban adják és összezavart)
de vajon az új 2011-hez kiadott ramok jók lesznek?(gondolom nem,mert a memóriavezérlő a prociban van!)
de hátha?ÉS ezt is csak kérdem!!?! -
korion
senior tag
válasz
KAMELOT #2968 üzenetére
De ha a 3.8ghz ramot visszaállítja 3.2ghz-re jobbak lesznek az időzítések!
így szerintem annak is van értelme!(kb 1 év múlva,mert addig még drágák ezek a ramok és pár pontért 50 ezret kiadni nem éri meg!)azért vettem én is alap 2666mhz ramokat,de 1-2 év és 4ghz veszek!
Cl18-ast és akkor tudja majd azt amit a ddr3 ramom 3 éve
(2000mhz ,Cl9)
-
korion
senior tag
válasz
westlake #2891 üzenetére
cpu-z..,
de ha 2db procid van,akkor 72 szál??!!(elszáll..) amúgy se tudok helyesen írni-fogalmazni,de amikor ilyen cuccokról van szó.. ááánah azt próbáld meg lemonitorozni
21:9 monitor min. kell
Cinebench és társai tesztekre gondoltam,semmi komoly,csak lássam,hogy hányszor gyengébb a procim és,h mit bír a Tied!
-
-
korion
senior tag
válasz
westlake #2725 üzenetére
amelyik X99-es az 2011 v3!(most jön majd az új chipset,de az is 2011 v3 Socket lesz,ha jól tudom)
van az OC Socket amit az Asus csinált elsőnek most már több alaplapgyártó is csinálja!
Gigabyte-nak ami UDP-re végződik az OC socketes (NEM 100%)
MSI-ből a drágább Mpower lapjai!(nekem Mpower S lapom van és imádom,de nem OC socketes..)bár lehet,ha most kéne vennem Asus x99-A vennék..,de szeretem ezt a lapot,csak később komoly ramokknál lehet hátrány lesz!
Mert az OC socket a memóriára van jótékony hatásra!
-
korion
senior tag
BUÉK!és köszi a sok segítséget,türelmet!
-
-
korion
senior tag
válasz
MiklosSaS #2614 üzenetére
sanszos,h a ramjaid csinálják!
persze kifoghatod 4x a kakit mint mi 3db hibás Gigabyte 270X+ egy darab MSI 280!(ebből 3 egymásután,ugyanabból a boltból)ahogy néztem a 6700K is nagyon erős..,de tényleg azt akarod??
nem tudom,h Ti hogy vagytok vele,de nekem a kövi konfigom HEDT lesz!(remélem)
kellemes ünnepeket!
-
korion
senior tag
ez jónak számít?
-
korion
senior tag
"sajnos" nem a ramok rosszak
(megnyomkodtam őket,újraindítottam és Quad!)
nem értem..,mert nincs lökdösve (Tv mögött van) -
korion
senior tag
sziasztok!
néztem Aida tesztet és Triple channel nyomják a ramok!
mostanában szeret leállni indításnál,csak 1x aztán újra benyomom és megy!(azt hittem a tuning miatt)reggel megnyomkodom a ramokat,hátha csak kicsúszott,de lehet meghalt vmelyik modul!(jó lenne,egyből beneveznék vmi fincsi ramokra
melyik mem.teszt progival teszteljem?
köszi! -
korion
senior tag
az 5930 a 40 sávos PCI sáv miatt jobb az 5820K-nál?
vagy itt az van,h elkezdik a legjobb procit legyártani és ha kaki a lapka akkor lesz 5820K!? -
korion
senior tag
mostanában feljövök körülnézni és mindig eldöntöm szerzek új ramokat!
azt mondjátok akkor,h jó a Corsair? 3200Mhz? (afölött nagyon drágák a ramok..)
-
korion
senior tag
válasz
KAMELOT #2319 üzenetére
Pont azokkal!most már tényleg egy világ omlott bennem össze :p
(a cicergős Evga 970 után semmin nem lepődőm meg
régen a Geil ramok voltak 1-2 napig terhelve,ha minden ok volt volt mentek a nagykerbe!
bár akkor is G-Skill ramjaim lesznek,csak én az első 1-2 nap átküldöm minden tesztproginaz tényleg igaz,h ha beteszek még 4x4 gb ramot(8x4 lesz) akkor dual quad-ban mennek?
-
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #2287 üzenetére
"az a vicces"hogy nem számít,h mennyi-milyen értékelése van E-bay-en!(nálam ez jött le)
több mint 300 üzlete volt 98.8% értékeléssel!
6 hetet vártam Németből,h megjöjjön az X79-ud3 és mikor megjött nem volt foglalatvédő és nme adott képet a gép!
"tök normálisan írtam neki" erre a válassza az volt,h próbáld meg visszaszerezni a pénzed,sok sikert és egy vigyorgó fej!(se az E-bay,se a Pay-pall nem foglalkozott velem,csak azt írták,h beszéljük meg az eladóval (ő többet nem reagált) -
korion
senior tag
válasz
MPowerPH #2272 üzenetére
ebben a feszültség balhéban megköszönöm ha segíthetnél..
kiváncsi vagyok,h 4.4Ghz megy 1.1999-en-ig(csak vicc)
ám tökre nem értek hozzá
szóval szeretném a procimat a legkisebb feszültségen 4.4Ghz-re rakni!
Tök más kérdés : játszom (BF4) és egyszer csak fekete háttér és kiakad a hang!(régen volt egy R9 280X aminél volt blackscreen hiba,de ott a hang nem akadt ki,csak csönd lett! bár lehet ez is az!
így most estére visszatettem alapra a procit-ramot és kiv. így is kifagy e!(így is ciripel..)
szerintetek mi ez?lehet csak a Cpu tuning miatt volt?
sajnos X79-nél is csinálta,csak mostanában keveset játszom!üdv!
-
korion
senior tag
sziasztok!
HWboot-ra segít vki feltölteni az adataimat+ kicsit toljak a magyar bagázson!köszi!
van esetleg magyar fórum?
-
korion
senior tag
válasz
Redbull941 #2231 üzenetére
jó kérdés!
én is szeretnék egy ilyet,de legalább egy kis személyes tapasztalatot? -
korion
senior tag
válasz
MPowerPH #2200 üzenetére
szia!
ezt hogy érted?
elkezdem egy pötit húzni a BCLK és egyből lenullázza magát!azt hittem a ramok miatt!6:15 perc stresszteszt (ami a cpu z-ben van) 67C húzta fel,de csak 1 magot!!(többi 61-3-4-5 lett)
de el se indult a ventikirály a lapom,király a procim,király a vizem
kellemes hétvégét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest