Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beus33
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy tapasztalta e már valaki azt a hibát, ami nálam jelentkezett a tegnapi napon.
Az Inew V3 ugyebár dual SIM-es, tegnap ki lett próbálva a telefon micro SIM kártyával (Telenor Hálózat).Valamiért a térerő ikon narancssárgára változott, ami azt eredményezte hogy se hívni se hívást indítani nem tudtam... gondoltam semmi gond majd valamit utána olvasok és biztos könnyen meglehet oldani.
Persze visszatettem addig a normál méretű SIM kártyámat ami szintén Telenor-os és eddig semmi baja nem volt a hálózattal... itt ugyan ezt produkálta a telefon! Hálózati APN lekérve, beállítva, de valami még se jó!
Van mobilnetem, de mégse csatlakozik pedig ott a kis H betű, Wi-Fi-n is veszi a jelet, csatlakozik a hálózathoz, de mégsincs rajta net... a dátum és az idő sajnos nem állítódik be automatikusan és ha manuálisan akarom módosítani akkor meg ezt írja ki : "A beállítások alkalmazás sajnos leállt"
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Beus33
csendes tag
Sziasztok!
Buta kérdés lesz így előre is bocsi de remélem tud vki segíteni!
Március óta vagyok Inew tulaj, semmi baj a telefonnal. Tegnap viszont feltűnt vmi, néma üzemmódban nem rezeg az alsó gombsor (pedig az opció be van pipálva). Ahogy olvasgatom a fórumot látom mindenkinek kisebb gondja is nagyobb ennél, csak amihez hozzászokik az ember, majd egyszercsak nincs, az furcsa és hiányzik. :/
Nem tudom mi lehet a probléma, ha normál csengésen van rezeg minden, a telefon, a betűk ha épp írok és az alsó gombsor a 3 gombjával...viszont némán csak a karakterek leütéseinél rezeg... Remélem nem csak én képzelem be, hogy volt ilyen opció... Előre is Köszönöm ha vki tud segíteni!!! -
Beus33
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy felesleges flip tokom (fehér), ha valaki igényt tartana rá!? Eredeti állapotban, nem használt!

-
Beus33
csendes tag
Tegnap végre megjött az én telefonom is.
Én nagyon megvagyok elégedve vele. Semmit nem csináltam vele, Telenor-os kártya be, és minden működik.
Térerő van, GPS van, mobilnet van... Nekem minden flottul megy
Olvastam a hozzászólásokat, hogy vannak problémák, féltem is egy kicsit, de hálistennek minden jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- AKCIÓ! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest