Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem haragszom. Nem olyan fából faragtak
. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t:
2012. szeptembere vagy októbere óta vagyok "vevője" a MiniDeal-nek. Azóta jött össze az a rendelésszám, amit már említettem. Minden esetben volt is raktáron az "In stock" állapotú termék. Minden esetben legkésőbb másnap, de volt olyan, hogy az időeltolódás miatt még aznap postázták a csomagot. Minden esetben rendben megérkezett és az volt benne, amit rendeltem. Számomra ez elég reprezentatív.
Meglepő módon pedig létezik náluk olyan felirat is, hogy "Out of stock".
Nem csak az az üzlet a kínai shopoknak, hogy előre fizetsz, hanem az is, ha a vevők ne keltsék a rossz hírét.Azt én nem zárom ki, hogy volt, akinek nem jött be egy rendelés. De ezen az alapon pl. a Pandawill-től, Focalprise-tól már senki sem rendelne (a Fastcardtech-et nem is említem), mert ott aztán vannak kacifántos esetek. Szóval ennyi. Engem nem tudtok eltántorítani, mert a fentiek miatt továbbra is "kedvencem" marad a bolt.

slezakimi: Miután a Xiaomi Hongmi nem kellett senkinek, hogy ne álljon két telefonban a pénz, elkezdtem árulni a THL T100s-t. Láss csodát, a nyolcmagos, fullHD-s készülékre hamar lett vevő. Aztán másnap elkelt a Hongmi is. Így kezdtem a V3 felé pillantgatni. Kíváncsi vagyok rá, de lehet, hogy lesz még T100s-em.

-
slezakimi
senior tag
válasz
raulicio
üzenetére
Nem aggódok hidd el
Nem szokásom, mint ahogy a Mixeshopnál se teszem.Több mint 2 hete áll egy rendelésem,ugy hogy most is kinn van az In stock.
Mindennap "kulturáltan" megkérdem mi van
Nem vagyok egy kapkodó idegbeteg típus sem, mint ahogy más véleményét se szoktam megkérdőjelezni.
Ám mint mondtam ez nem az a fórum ahol erről kéne vitázni, bár ahogy néztem mindegyikbe van egy megmondó ember
Részemról lezárva, hisz ugy gondolom ez a telefon topicja.Talán arról kéne eszmecserét folytatni.
Peace

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Csak zárógondolatként, hogy miért dicsérjük, veled ellentétben a MiniDeal-t: