Hirdetés
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotgun7
csendes tag
Senkinek nem ajánlom! Alapvetően nem is webáruház, nincs saját készlete, ezt mondjuk nem nagyon reklámozza. Mögötte állnak webáruházak, lényegében egy gyűjtő piactér, mint egy Ebay Vagy Aliexpressz. Ezzel mondjuk még nem is lenne gond, ha kifejezetten nem szúrnának ki az ügyféllel! Mondom az esetet: 3 tápegység 1 kereskedőtől, 124e Ft bruttó céges vásárlás, új regisztráltnak 10e Ft Fizz kupon. Csomag rendben megjött, ez mondjuk nem a Fizz érdeme, hanem a valós eladóé. Számlán 124e fizetni 114e Ft-ot kellett. Tehát a kedvezmény le lett vonva, nem fizettem többet, de többről kaptam számlát 10e Ft-al mert az Fizz promó, a kereskedővel elszámolja én meg oldjam meg ahogy akarom. Írtam, hogy ez nem oké, kioktattak, hogy de oké, nem kapok másik számlát. Van egy 114e Ft-os folyószámla terhelésem, mellé egy 124e Ft-os számlám, a különbségről semmi bizonylatom vagy papírom, egy emailben lévő kb 10 számjegyű kód, de szerintük ez így tök oké a NAV felé. Semmilyen módon nem működnek közre abban, hogy a problémád meg legyen oldva, leírják kioktatóan, hogy hülye vagy ez így rendben és kész. Ha magánember vásárol az oké, cégnek nem ajánlom, mert ha számla gondod lenne, nem segítenek, megmondják, hogy nem értesz hozzá, de szerintük tök oké, ha van egy bankszámla terhelés és egy tök más összegről számlád, a különbözetről pedig semmi papírod. Épp az OTP-től nem várna ilyet az ember, én senkinek nem tudom javasolni ezt a felületet vásárlásra!
-
beci
őstag
Sziasztok.
Megszünt a 0%-os thm az oldalon? -
beci
őstag
Kedd este megrendelt terméket ma hozta is a futár.
-
lkristóf
senior tag
Az oldal bejelentkezésnél mindig új jelszót akar nekem ajánlani ahelyett, hogy a mentettet hozná fel…
11.22-én rendeltem, tőlük, gls ma (11.28) hozta a csomagot.
Igazándiból csak azért rendeltem innen mert volt kupon + otp-s kedvezmény amivel itt volt a legolcsóbb a termék.
-
jeni
félisten
Az első tapasztalatom velük,hogy ők csak átvesznek,másolnak. Olyan mint az Emag.
Nem rendelkeznek termékekkel. -
Az OTP által üzemeltetett marketplace. Ide jöhetnek a vélemények, tapasztalatok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
- Sony MDS-S40 MiniDisc lejátszó és felvevő - 1990s
- Lenovo X60S Bios jelszavas 3 gyári töltő, esetleg dokkoló
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű, titán szürke Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, 12 hónap garanciával!
- EASY GAMING PC // Ryzen 5 2600 // 16GB DDR4 // 500GB SSD // Inno3D GeForce RTX2060 6GB
- iPhone 12 64GB (Fehér) Gyári Független, Gyönyörű Állapot!
- LC-Power Super Silent Series LC6550 V1.3 550W 80 PLUS Bronze
- Macintosh gyűjtemény!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest