- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Raknám fel már órák óta Download only módban az új 1.0.6-ot, de ott tartok, hogy lefut a flash, de nem indul újra a teló. Bekapcsolás után csak bootlopban marad. Próbáltam más stock rommal is, ugyanez a helyzet. A gps fixes 1.0.8 rom flesselése után még a recovery-be is be tudtam lépni, de az is bootlopban marad. Próbáltam az 1.0.6-ot Format-tal feltenni, így 5007 hibakóddal Brom errort ad fel.
Visszaolvasva Win 8.1/32 bit alatti USB driver hibára gyanakodtam, eltávolítva a régi drivert a http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tool-iNew-V3-Pc-Drivers-SP-flashtools oldalról a drivers preloader mt65xx/Win732_Driver mappából tettem fel. Fent volt már a PDAnet is előtte.
A driver frissítés előtt 1.0.7-ről indulva mikor végigpróbáltam a stock romokat, el sem indult a flash Download módban, egyedül az 1.0.3 ment fel simán. Annak idején is erről tudtam csak az 1.0.7-et feltenni, most már az sem megy fel.
Most az újabb driverrel az SP Flash Tools flash közben mutatja, hogy a preloader driver Com3 módban csatlakozik a telóhoz, flash végén a zöld pipa megjelenik, de nem indul újra a teló.
Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR5 512 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest