- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Macrodroid
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
válasz
junkpod
üzenetére
Raknám fel már órák óta Download only módban az új 1.0.6-ot, de ott tartok, hogy lefut a flash, de nem indul újra a teló. Bekapcsolás után csak bootlopban marad. Próbáltam más stock rommal is, ugyanez a helyzet. A gps fixes 1.0.8 rom flesselése után még a recovery-be is be tudtam lépni, de az is bootlopban marad. Próbáltam az 1.0.6-ot Format-tal feltenni, így 5007 hibakóddal Brom errort ad fel.
Visszaolvasva Win 8.1/32 bit alatti USB driver hibára gyanakodtam, eltávolítva a régi drivert a http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-Tool-iNew-V3-Pc-Drivers-SP-flashtools oldalról a drivers preloader mt65xx/Win732_Driver mappából tettem fel. Fent volt már a PDAnet is előtte.
A driver frissítés előtt 1.0.7-ről indulva mikor végigpróbáltam a stock romokat, el sem indult a flash Download módban, egyedül az 1.0.3 ment fel simán. Annak idején is erről tudtam csak az 1.0.7-et feltenni, most már az sem megy fel.
Most az újabb driverrel az SP Flash Tools flash közben mutatja, hogy a preloader driver Com3 módban csatlakozik a telóhoz, flash végén a zöld pipa megjelenik, de nem indul újra a teló.
Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest