- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Garmin topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kunasgabi
tag
válasz
xboxrulz
üzenetére
Én a Coolicool.com oldalról vettem kb 1 hónaja. Van hozzá ajándék flip tok. Kötöttem rá vámbiztosítást is. Ez annyit jelent,hogy ha megfogják a vámon akkor visszafizetik az áfa összegét.És tényleg visszafizetik! El kell nekik küldeni email-ban a vámpapírokat amit a postán kapsz.Ma kaptam a paypaltól üzenetet,hogy megjött a pénz.Amikor én vettem akkor 169,9 dollár volt,erre fizettem még 13 dollárt a biztosításra.Sima postával kb 2,5 hét alatt volt a kezemben.(6 napot a vámosok ültek rajta) 170 dollár után vámoltak ez 11685 forint volt,amit 55 dollárban állapított meg a Coolicool. Na ezt kaptam vissza ma. Most annyi a különbség hogy már csak 158.99 dolcsi az ára és 9,54 a biztosítás. Tehát először ki kell ugyan fizetni az áfát,de utána visszakapod.Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 512GB gyári független 2026.05.22. Apple jótállás
- Újszerű Nothing Phone (3a) 12GB/256GB - fekete (INGYEN FOXPOST)
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro Max - 512 GB - kék (320), Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, garanciával!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest