- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
diego65
csendes tag
Sziasztok. A segítségeteket kérném. "Régi" iNew tulaj vagyok, már kitapasztaltam a teló lelkivilágát, mégis a napokban beleszaladtam egy veszélyes(?) furcsaságba. Munkából hazafelé bekapcsoltam a Waze appot(+WIFI+GPS+3G TELENOR), és mivel kb 40%-os volt az aksi, rátettem szivargyújtós töltőre. Kb 10-12Km után kiírta a telefon, hogy az aksi túlmelegedett, jött az ilyenkor megjelenő szöveg "Figyelmen kivül hagy" vagy "Szundi".
Első ijedtségemben lehúztam a töltőről, és kikapcsoltam mindent, amit lehetett, és rányomtam a klímát, ... Még párszor bejelzett az aksi, de lassacskán lehűlt, és visszatért a normál üzemmód.
Ma megint bekapcsoltam hazafelé a Waze-t, de most töltő nélkül. Legnagyobb meglepetésemre, a teló ugyanúgy elkezdett melegedni, majd megint jött az aksi túlmelegedéséről a figyelmeztetés.
Most már nem estem úgy pánikba, mint legelőszőr, Waze kikapcs, és az élet megy tovább....
Kérdésem: Másnak volt esetleg hasonló tapasztalata?
A telefonon rendszeresen játszok, hol töltőről, hol aksiról, de még sose volt ilyen jelenségem. 3betűs navi, trafi hunter, stb rendszeres használt appok, de egyik sem produkált még ilyet. Nincs kedve valakinek kipróbálni a Waze-t, hogy ott is produkál ilyet, vagy csak nálam van valami? (A telefonon az 1.8-as német GPS fixes ROM van. 1. sim telenor, 2. sim voda., aksi töltés jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD FX
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Első ijedtségemben lehúztam a töltőről, és kikapcsoltam mindent, amit lehetett, és rányomtam a klímát, ... Még párszor bejelzett az aksi, de lassacskán lehűlt, és visszatért a normál üzemmód.
Most már nem estem úgy pánikba, mint legelőszőr, Waze kikapcs, és az élet megy tovább....